BIST 9.693
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.501,50
HABER /  GÜNCEL

Acun Ilıcalı bomba gibi geliyor!

'The Voice' isimli bir format aldım. Hollanda'da reyting rekoru kırmış bir reality show. Eylülde başlıyor. Bu kez jüri de yarışıyor...

Abone ol

Kariyerine spor muhabirliğiyle başlayan yarışma programlarıyla reytingleri altüst eden Acun Ilıcalı geldiği noktanın hayalini kurmamış. Milliyet Cadde'den Mine Aydın'a konuşan Ilıcalı, "Ben buraya gelmeyi kafama koysaydım gelemezdim. Çünkü bu noktaya gelmek için yanlışlar yapardım" diyor.

Yetenek Sizsiniz'de büyük final 19 Mart'ta. Bir hafta sonra da sürpriz isimlerle Karayipler'de 'Survivor'a başlıyor. "Yeni Popstar olacak" dediği 'The Voice' eylülde ekranlarda olacak.

İşte o programın ayrıntıları:

- Yeni bir format aldınız mı?
- 'The Voice' isimli bir format aldım. Hollanda'da reyting rekoru kırmış bir reality show. Eylülde başlıyor. Bu kez jüri de yarışıyor. Yarışmacıları jüri seçiyor ve bir takım oluşturuyor. Kimin yarışmacısı birinci olursa o kazanmış oluyor. Jüri sahneye ters oturuyor, ters oturup yeteneğin sesini duyduğu zaman ancak sesini beğenirse düğmeye basıp koltuğu döndürüp yetenekle göz göze gelebiliyor. Ve bu şekilde ancak takımını alabiliyor. Adı da o yüzden 'The Voice'.

- Reyting kaygınız var mı?
- Çok ciddi derecede tutacağını düşünüyorum. Yeni pop star olacak.