BIST 9.683
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.426,39
HABER /  GÜNCEL

Acun Ilıcalı Adriana Lima evlilik haberlerinde son perde

Acun Ilıcalı ile Adriama Lima'nın evleneceği haberleri dün gündeme bomba gibi düştü. Herkes bu haberin doğruluğunu tartışırken şimdi de yeni bir iddia ortaya atıldı.

Abone ol

Basketbolcu kocası Marko Jaric'ten boşanan dünyaca ünlü manken, top model Adrima Lima ve televizyonun 'dahi adamı' 4 çocuk babası ve halen evli olan Acun Ilıcalı... Dün bomba etkisi yaratan aşk iddialarına bugün bir yenisi daha ekendi. Acun, nikahlı eşi Zeynep Ilıcalı'dan boşanmak için kesenin ağzını açtı.

acun-adriama.jpg

GİZLİ PROTOKOL İDDİASI

Acun Ilıcalı, daha önce de birlikte yaşadığı Şeyma Subaşı nedeniyle boşanacağı söylenen Zeynep Ilıcalı ile bu kez boşanma protokolü için masaya oturdu. İddialara göre Zeynep Ilıcalı'ya 50 milyon lira tazminat ödeyeceği belirtilen Ilıcalı'nın bu evlilikten üç çocuğu bulunuyor. Bu arada Ilıcalı'nın birlikte yaşadığı Şeyma Subaşı'ndan da bir kızı bulunuyor.

EŞİ VE ADRİNA AYNI EVDE!

Acun ve Adriana Lima etiketleri gün boyu en çok hakkında tweet atılan konu başlığı oldu. Zeynep Ilıcalı, Lima Türkiye’ye geldiğinde evinde ağırlamış ve... Birlikte puding yaparken fotoğrafını bile paylaşmıştı.

screen-shot-2014-12-02-at-9.44.12-am.png

ACUN NEDEN HALA SESSİZ?

Herkes Acun Ilıcalı'dan bir açıklama beklerken Ilıcalı'nın sessizliğini koruması bu iddiaları güçlendiriyor.

screen-shot-2014-12-02-at-9.44.32-am.png