BIST 9.677
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.502,93
HABER /  MAGAZİN

Acun Ilıcalı Adriana Lima aşkı doğru mu?

Acun Ilıcalı ve Adriana Lima aşkı, magazin gündemine bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı iddialar için henüz açıklama yapmadı.

Abone ol

Acun Ilıcalı ile Adriana Lima aşkıyla ilgili iddialar güçleniyor. Acun Ilıcalı'nın eşinden yapacağı bir protokolle ayrılacağı ve daha sonra da Adriana Lima ile evleneceği iddia ediliyor. İşte bu iddialar Anadolu Ajansı tarafından Adriana Lima'ya yöneltildi; ancak ünlü model bu soruya cevap vermedi. İşin ilginç tarafı ise Adriana Lima'nın bu iddiaları da yalanlamaması;

Acun Ilıcalı ile Adriana Lima aşkı, magazin gündemine bomba gibi düştü. Henüz iddialar dünya magazin gündemine düşmedi; ancak Anadolu Ajansı Londra'da bulunan Adriana Lima'nın peşine düştü. Ajans, Türkiye'nin gündeminden düşmeyen aşk iddialarını ünlü modele yöneltti; ancak cevap alamadı. İşin ilginç tarafı ise soruya cevap vermeyi kabul etmeyen Lima'nın, iddiaları da yalanlamaması oldu.

adriana-lima.20141203195553.jpg

ACUN İDDİALAR İÇİN KONUŞMADI

Aşk iddialarının Acun cephesinden ise şu ana kadar bir açıklama yapılmadı. Magazin dünyasının ilgisine rağmen Acun Ilıcalı'nın açıklama yapmaması kafaları daha da karıştırırken boşanma iddiaları da her geçen gün biraz daha güçleniyor.

PROTOKOL İDDİASI

Haftabaşında ortaya atılan iddialarda Acun Ilıcalı'nın eşinden ayrılma kararı aldığı ve hukukçularıyla birlikte protokol hazırlığı yaptığı iddia edildi. Acun Ilıcalı'nın eşine, çocukları için ödeyeceği tazminatın ise  milyon lira olduğu iddia edildi.

acun-ilicali-adriana-lima-aski.jpg