BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Acun Ilıcalı açıkladı: Hadise O Ses Türkiye şampiyonu olursa...

Survivor dün akşamki bölümünde Acun Ilıcalı, "Hadise şampiyon olursa yarışmacısıyla birlikte Survivor'a geliyor" duyurusunu yaptı.

Abone ol

Survivor nedeniyle O Ses Türkiye'ye bir süreliğine ara veren Acun Ilıcalı, dün akşam yayınlanan Survivor bölümünde O Ses Türkiye finaline değindi. Bugün gerçekleşecek O Ses Türkiye finali için Survivor'ın yayınlanmayacağını duyuran Acun Ilıcalı, Hadise'yle ilgili bir sürprizden de bahsetti.

Bu akşam yayınlanacak O Ses  Türkiye finalinde  Hadise'nin akıbeti merakla bekleniyor.  Acun Ilıcalı ilk kez Survivor'da finalle ilgili ipucu verdi. "Eğer  Hadise şampiyon olursa,  Hadise yarışmacısıyla birlikte Survivor'a gelecek" duyurusunu yaptı. Bu haber yarışmacılar tarafından sevinçle karşılandı.

HADİSE'Yİ ÖPÜCÜKLÜ SÜRPRİZ BEKLİYOR

Öte yandan,  Hadise'yi şampiyonluğunda başka bir sürpriz daha bekliyor.  Acun Ilıcalı, eski Survivor yarışmacısı Maçuka'nın pazar gününü heyecanla beklediğini belirterek, "Maçuka, 'eğer  Hadise şampiyon olursa,  Türkiye'ye gelip  Hadise'yi öpeceğim' dedi" ifadelerini kullandı. Survivor'ın dokunulmazlık oyunun ise pazartesi günü yayınlanacağı belirtildi.