BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.475,31
HABER /  GÜNCEL

Acun iki bomba projeyle geliyor!

Yaptığı programlarla oldukça ses getiren Acun Ilıcalı yepyeni iki projesini anlattı. İşte yakında izleyici ile buluşacak o programlar

Abone ol

Güneri Civaoğlu'yla Şeffaf Oda'ya konuk olan Acun Ilıcalı yeni projelerini anlattı.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Survivor Ünlüler-Ünsüzler ve The Voice adlı iki yarışmayla ekrana geleceğini belirten Ilıcalı, projelerini şöyle anlattı:

"Survivor ünlüler ve ünsüzler olacak... Bir adada ünlüler bir adada ünsüzler olacak. Hem ünlüleri hayranlarla kaynaştırma hem o şartlarda ünlü ve ünsüzsün yaşam farkı bence çok etkili olacak. Bir de Survivor canlı yayın olacak. İlk defa bölye bir şey deniyoruz. Eylül'de de ses yarışması yapacağız 'The Voice'. Jüri arkası dönük oturuyor sesi beğenirse koltuğu dönüyor. Yüzünü görmeden yarışmacı hakkında karar veriyor. Burada en önemli durumlardan biri de, jüri de kendisiyle yarışıyor. Jüriler o sesleri kendi takımlarına almaya çalışacak. O yüzden dinleyip hangi sesin birinci olacağını tahmin etmemiz gerekiyor, ikimiz aynı anda basarsak bu sefer yarışmacı seçiyor hangi gruba gideceğini. Sesi güzel olup da fizikten kaybeden şarkıcılar için büyük bir fırsat olacak."