BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  MAGAZİN

Acun Ferrari'siyle zor anlar yaşadı!

Acun Ilıcalı, Ferrari marka otomobilini kullanırken aracın kontrolünü kaybedince zor anlar yaşadı...

Abone ol

Program çekimi için Bolu'ya gelen Acun Ilıcalı, Ferrari marka otomobiliyle hızla kavşağa girmek isterken aracın kontrolünü kaybetti. Acun Ilıcalı güçlükle kontrolü sağlayarak yoluna devam etti.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde yapılacak olan program çekimine katılmak için dün gece Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Gazelle Resort Otel'e gelen Acun Ilıcılı, Hülya Avşar, Sergen Yalçın ve Alp Kırşan çiçeklerle karşılandı. Dün gece otelde konaklayan Acun Ilıcalı, Hülya Avşar, Sergen Yalçın ve Alp Kırşan bu sabah otelden ayrıldı.

Otele ait otoparktaki motosikletine binip kask takan Alp Kırşan, "Motor hastasıyım, yaklaşık 14 yıldır biniyorum. Yaz- kış hiç inmeden motora biniyorum. Bırakamıyorum motosikleti. Bu büyük bir sevda, büyük bir aşk. Havaların da iyi olmasını fırsat bilerek program çekimi için motosikletle Bolu'ya geldim. Motora keyif için bindiğim için rahat rahat geldim. 2002 yılında kaza geçirdim. Kaskım olduğu için şu an hayattayım. Kaskım olmasaydı ölebilirdim. Kask sayesinde hayatayım."

FERRARİ'Yİ ZOR TOPARLADI

Ferrari marka otomobiline binen Acun Ilıcalı gazetecilerin görüntü almasını istemedi. Program çekimi için Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne giden Acun Ilıcalı, D-100 Karayolu Sanayi Kavşağı'nda kırmızı ışıkta bekledikten sonra otomobilinin gazına hızla bastı. Direksiyon kontrolünü yitiren Acun Ilıcalı, otomobili güçlükle kontrol altına aldı. İçinde Sergen Yalçın ve program ekibinin yer aldığı minibüs ise gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. Acun Ilıcalı daha sonra üniversiteye gitti.