BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Acun bu sahneyi neden sansürledi?

Yetenek Sizsiniz yarışmasında herkesi büyüleyen İranlı Aref'in elindeki kağıtta aslında ne yazıyordu? Acun görüntülerin tamamını neden yayınlamadı?

Abone ol

Yetenek Sizsiniz yarışmasındaki sahne şovu ile İranlı Aref, pazar akşamı herkesi büyüledi. Jüri üyeleri Aref'in iskambil destesi, kaşık ve sayılar ile yaptığı ilizyonlardan çok etkilendi. 

İZLEYİCİNİN SAYILARINI DAHA ÖNCEDEN BİLMİŞ

Gazeteciler.com'un derlediği habere göre, genç yetenek sahneye çağırdığı 4 izleyicinin söylediği sayıları yine izleyicilerden birinin toplamasını istedi. Ortaya çıkan sayı 19519'du. Ardından daha önce hazırladığı kapalı zarfı açan genç ilizyonist kağıtta yazan 19519 sayısını seyirciye gösterdi.

Gerçekleşmesi pek de mümkün görünmeyen bu oyuna izleyiciler de jüri üyeleri de çok şaşırdı. Ancak işin çok şaşırtıcı bir yönü daha vardı.

KAĞIDIN TAMAMINDA NE YAZIYORDU?

Pazar akşamı yayınlanan yarışmanın gün içinde yayınlanan tanıtımlarında kağıdın tamamının açılması görünüyordu. Genç ilizyonist sayıların yazılı olduğu kağıdı açıyor ve "19519 yanlızca bir sayıdır değil mi?" dedikten sonra kağıdı açmayı sürdürüyor. Kağıdın tamamı açıldığında "19.05.1919 Kurtuluş  Savaşının Başlangıcı" yazısı da ekranlara geliyor.

Bu görüntüler tanıtım videolarında gün boyunca yayınlandı. Ancak programda yer almadı.

Acun Ilıcalı İranlı genç ilizyonistin Kurtuluş Savaşı ile ilgili aksiyonunu yayınlamadı ve neden yayınlanmadığı ile iligli de bir açıklama yapmadı.

İŞTE TANITIMDA GÖRÜNEN 19519 SAYISININ SIRRI



VE PROGRAMDA YAYINLANAN SANSÜRLÜ GÖRÜNTÜLER