BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.505,65
HABER /  GÜNCEL

Acılı annenin feryatları yürek dağladı!

Dağlıca'nın dört şehidinden biri olan Tabur Komutanı Yarbay İhsan Ejdar, Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Yarbay'ın ailesinin feryatları yürek dağladı.

Abone ol

Dağlıca'daki hain terör saldırısında şehit düşen Tabur Komutanı Yarbay İhsan Ejdar, Ankara'da düzenlenen törenle sonsuzluğa uğurlandı. Cenazede Yarbay Ejdar'ın annesinin feryatları yürek dağlarken, törene çok sayıda siyasi katıldı.

Şehit Yarbay için Kocatepe Camisi avlusunda tören düzenlendi. Şehidin kızı Altunay, üzerinde 'Türkiye' yazılı ay yıldızlı tişört ile babasını son yolculuğuna uğurladı.

Uğarlama töreni sırasında şehidin annesi Fehmiye Ejdar'ın "Yavrum, kuzum" diyerek feryat etmesi, yürekleri dağladı.

YARALI ASKERLER CENAZEDE

Dağlıca'da PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda yaralanan askerler de silah arkadaşları şehit Yarbay'ın Ejdar'ın cenazesine katıldı.

KIZININ ELİNİ ÖPTÜ

Cenaze namazı öncesi şehit Yarbay Ejdar'ın ailesi, taziyeleri camii avlusunda kabul etti. Ejdar'ın eşiyle tokalaşan Kılıçdaroğlu, kızının elini öperek teselli vermeye çalıştı. Aileye taziye dileklerini ileten şehit Yarbay Ejdar'ın bazı silah arkadaşlarının gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Sağlık görevlileri ise tedbir amaçlı şehit ailesinin yanında tören boyunca hazır bulundu.

Törene, şehidin eşi Nalan ve 13 yaşındaki kızı Altunay, annesi Fehmiye, kardeşleri Abdullah ve Emre Ejdar ile yakınlarının yanı sıra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Adalet Bakanı Kenan İpek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve kuvvet komutanları ile vatandaşlar katıldı.