BIST 9.532
DOLAR 32,49
EURO 34,62
ALTIN 2.474,15
HABER /  GÜNCEL

Acılı anne Emine Erdoğan'a sarılıp hüngür hüngür ağladı

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın oğlunun cenazesinde anne Berna Yılmaz ile Emine Erdoğan, birbirlerine sarılıp gözyaşı döktü.

Abone ol

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Önceki gün evinde hayatını kaybeden Yılmaz için, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Mesut ve Berna Yılmaz çifti, cami avlusunda kurulan çadırda, taziyeleri kabul etti. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berna Yılmaz'a taziyelerini iletti.

BERNA YILMAZ YORGUN DÜŞTÜ: Oğlunun cenazesinin getirildiğini gören Berna Yılmaz'ın, uzanıp evladının tabutuna dokunduğu anlar yürek yaktı. Ağlamaktan bitkin bir halde olduğu gözlenen Berna Yılmaz, cami avlusuna kadar oğlunun tabutunun arkasından yürüdü.

TAZİYELERİ KABUL ETTİ: Mesut ve Berna Yılmaz çifti, cami avlusunda kurulan çadırda, taziyeleri kabul etti. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berna Yılmaz'a taziyelerini iletti.

ACILI ANNEYİ EMİNE ERDOĞAN TESELLİ ETTİ: Cenaze çıkışında acılı anne ve babayı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Erdoğan teselli etti. Bir hayli yorgun ve bitkin görünen Berna Yılmaz, Emine Erdoğan'a sarılıp hüngür hüngür ağladı.

Yavuz Yılmaz'ın cenazesinde imamdan dikkat çeken şiir!Yavuz Yılmaz'ın cenazesinde imamdan dikkat çeken şiir!Yavuz Yılmaz'ın cenazesinde imamdan dikkat çeken şiir!Yavuz Yılmaz'ın cenazesinde imamdan dikkat çeken şiir!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN