BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.428,99
HABER /  MEDYA

Acil Aşk Aranıyor son bölüm- 19. bölüm fragmanları

Acil Aşk Aranıyor son bölüm nefes kesti izleyin. Acil Aşk Aranıyor'da Nisan ve Sinan'ın aşkı dolu dizgin giderken Türkan'ın gelmesi her şeyi değiştirir. Acil Aşk Aranıyor 19. bölüm fargmanları internethaber'de

Abone ol

Acil Aşk Aranıyor son bölüm izleyiciye keyifli anlar yaşattı, son bölüm izleyin. Acil Aşk Aranıyor 18. bölümde tüm kötü günleri geride bırakan Sinan ve Nisan'ı hiç beklemedikleri bir olay bekliyordu, Türkan. Sinan'ın annesi Türkan'ın gelmesi ile birlikte hayatı kabusa dönen Nisan'ın kayınvalide imtihanı nasıl geçecek? Acil Aşk Aranıyor 19. bölüm fragmanları internethaber'de olacak.

screen-shot-2015-10-05-at-8.14.47-am.png

NEFES KESEN FİNAL SAHNESİ

18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nisan için kötü günler geride kalıyor! Nisan yaşadığı kötü günlerden sonra Sinan’ın sayesinde yeniden hayata tutunur. Hiç beklemediği bu destek Nisan için çok önemlidir. Sinan’la olan ilişkileri hayal ettiğinden bile daha güzel gitmektedir. Mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağını düşünür. Ta ki Türkan’la tanışana dek...

Tesadüfen tanıştığı ve yaşadıkları olaylardan sonra Türkan’dan nefret eden Nisan kadından olabildiğince uzak durmaya çalışmaktadır. Hatta Türkan’la aynı şehirde bile kalmak istememektedir. Fakat sürpriz bir şekilde Türkan’ın Sinan’ın annesi olduğunu öğrenir. Bundan sonra ne yapıp edip kendini Türkan’a sevdirmek zorundadır. Tüm bunlar olurken hastanede işe başlayan Zeynep ve Özgür arasında da bir yakınlaşma başlar. Zeynep Özgür’e her şeyini anlatırken Özgür’ün Zeynep’ten sakladığı çok büyük bir sır var. Zeynep bu sırrı öğrenirse Özgür için hiçbir şey aynı kalmayacak!

screen-shot-2015-10-05-at-8.14.36-am.png

 “Acil Aşk Aranıyor”, yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler.

Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle,  hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek!

Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin başrollerini; Serhat Teoman (Sinan) ve Duygu Yetiş (Nisan) paylaşıyor.