BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50
HABER /  MEDYA

Acil Aşk Aranıyor 15. Bölüm son fragman Nisan Sinan'dan kaçıyor

Acil Aşk Aranıyor 15. Bölüm fragramı yayınlandı. Pazar akşamı saat 21.00'da yayınlanacak olan Acil Aşk Aranıyor yeni bölümünde Nisan Sinan'dan kaçacak.

Abone ol

Acil Aşk Aranıyor yeni fragmanı Show Tv'nin sayfasında yayınlandı.

Pazar akşamı saat 21.00'da yayınlanacak olan Acil Aşk Aranıyor sezon finalinde yine heyecan dorukta. Yaralı yüzlü adamla karşılaşan Nisan Acil Aşk Aranıyor son bölümünde korkusundan Sinan'dan uzaklaşacak.

acil-ask-araniyor-15.-bolum-fragman.jpg
Nisan'ın çalıştığı hastaneye kadar gelen yaralı yüzlü adam Nisan'a tehdit edecek. Nisan'ın Sinan'la görüşmesini istemeyen yaralı yüzlü adam sonrası Nisan Sinan'dan kaçmaya başlayacak.

acil-ask-araniyor.jpg
Acil Aşk Aranıyor 14. bölümde yakınlaşması sonrası mutlu olan Sinan ise Nisan'ın tavrına anlam veremeyecek ve öfkelencek.

İşte Acil Aşk Aranıyor fragramı ve 15. bölümde yaşanacaklar... 




Acil Aşk Aranıyor geçen hafta yayınlanan son bölümünde Show TV izleyenlerini ekrana kilitlemişti. Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi Acil Aşk Aranıyor 14. bölümde Sinan ile Nisan arasında beklenen yakınlaşma gerçekleşmişti. 

Sinan kazandığı basketbol maçı sonrası Nisan'ı öpmüştü.

acil-ask-araniyor-son-bolum-sinan-nisan-opusme-sahnesi-videosu.jpg

Geçen haftaki bölünde çatıdan düşün ve hafızasını kaybeden Nisan'ın hayalleri gerçek oldu. Sapanca'da bir dağ evine giden Nisan ve Sinan'ın yakınlaşması Nisan'ın peşindeki yaralı yüzlü adamın dağ evine gelmesiyle yarım kaldı. Normal hayatlarına dönen Nisan ile Sinan ise bir iddia üzerine basketbol maçı yaptılar. Maç sonrası ise Acil Aşk Aranıyor izleyenlerinin beklediği öpüşme gerçekleşti.