BIST 9.066
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.293,43
HABER /  DÜNYA

’Acil 3 puana ihtiyacımız var’

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, acil üç puana ihtiyaçları olduğunu ve hafta sonu Çaykur Rizespor maçını kazanmak adına...

Abone ol

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, acil üç puana ihtiyaçları olduğunu ve hafta sonu Çaykur Rizespor maçını kazanmak adına sahada her şeyi yapacaklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor, çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde, Çamlık Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren kırmızı-mavili ekip, 1,5 saat süren idmanda istasyon ve topla mücadele çalışması yaptı.
Kafkas, idman öncesi takım kaptanı İlhan Parlak, Yiğit ve Uğur Uçar ile bir süre konuşarak, Beşiktaş maçındaki performansın takım olarak Çaykur Rizespor maçında da üstüne katarak sahaya yansıtılıp 3 puan alınması gerektiğini ifade etti.

"SAHADA HERŞEYİ YAPACAĞIZ"
Tolunay Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada ise, oynayacakları her maçın zorlu geçtiğini anlatarak, “Lig’in 10. haftası bitti ama bu ligin altından daha çok suların geçeceğini düşünüyorum. Çok farklı işlerin olacağını düşünüyorum. Her takım, her takımdan puan alabilecek ve kazabilecek durumda. Bizim acil 3 puana ihtiyacımız var. Önümüzdeki maç Çaykur Rizespor maçı ve kazanmak adına sahada her şeyi yapacağız. İyi bir takım olduk ama tek sıkıntımız iyi oynamamıza rağmen haftalardır kazanamamak. 4-5 haftadır takım tüm isteklerimizi söylediklerimizi yerine getiriyor. Kazanamama durumu var, şanssızlık var. Girdiğimiz çok net pozisyonları değerlendiremiyoruz. Son vuruştaki beceriksizliğimiz var onda da özel antrenmanla çalışıp eksikliğimizi gidermeye çalışıyoruz. Bir gün birine patlayacağız ama kime onu bilmiyorum. Hiç kimse bir işi kötü olsun diye yapmıyor. Zaman zaman her türlü tepkiye bizim saygımız var. Takımın ihtiyacı olduğu zaman taraftarı yanımızda görmek istiyoruz. Çok iyi taraftarımız var. Maçın içinde istedikleri gibi olmayabilir bazı şeyler ama 90 dakika desteklerse çok mutlu oluruz” dedi.

"YOLUMUZUN DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"
Takım olarak genel bir yapılarının olduğunu da anlatan Kafkas, “Bu 10 periyotluk mücadelede bir buçuk maçta düşüş yaşadık, özellikle Trabzon ve Gaziantep maçının ikinci yarılarında. Onun dışında oyun olarak pozisyona giren üreten iyi savunma yapan, hızlı hücuma çıkan bir takım oluşturmaktı ve bunu da yaptık. Talihsiz olarak içeride ve dışarıda oynadığımız 4 maçın üçünde 10 kişi kaldık. Kazanacağımız maçları berabere bitirdik veya talihsiz bir şekilde kaybettik. Bizim yolumuzun doğru olduğunu görüyorum. Başka bir şey olsa onu çok rahatlıkla söylerim. Şansızlığımızı kırıp iki maç üst üste kazanırsak takım çok daha iyi yerlere gelecektir. Lig kolay değil ve sonuna kadar devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
(İHA)