BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.428,34
HABER /  DÜNYA

Acı haber geldi! En az 40 kişi toprak altında kaldı...

Tüm dünya ABD'deki Florence Kasırgası'na kilitlenmişken, süper tayfun Mangkhut'un vurduğu Filipinler’den çok acı bir haber geldi...

Abone ol

FİLİNİPLER polisi, son dakika açıklamasında süper tayfun Mangkhut'un vurduğu bölgede en az 40 kişinin toprak altında kaldığını duyurdu. AP haber ajansı, süper tayfun Mangkhut'un vurduğu Filipinler’deki kötü haberi dünyaya duyurdu.

ÇOĞU MADENCİ 40 KİŞİ... Polise dayandırılan haberde, çoğu madenci en az 40 kişinin toprak altında kaldığı bildirildi. Tayfunun neden olduğu toprak kaymasının, ülkenin kuzeyindeki Itogon kasabasında yer alan bir altın madeninde çalışan işçileri vurduğu belirtilirken, en az 7 cesedin de toprak altından çıkartıldığı vurgulandı.

EN AZ 50 KİŞİ ÖLDÜ... Filipinler’de özellikle dün etkili olarak Çin'e doğru hareketlenen tayfunda, en 50 kişinin öldüğü tahmin ediliyor.

Süper Mangkhut tayfunu yıkıp geçiyor! Acı haberler peş peşe geliyor...Süper Mangkhut tayfunu yıkıp geçiyor! Acı haberler peş peşe geliyor...Süper Mangkhut tayfunu yıkıp geçiyor! Acı haberler peş peşe geliyor...Süper Mangkhut tayfunu yıkıp geçiyor! Acı haberler peş peşe geliyor...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN