BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.436,67
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Acer'dan hem ultrabook hem de tablet bir arada

Acer'dan inovatif ürün

Abone ol

Son yıllarda giderek yaygınlaşan ultrabook ve tablet bilgisayarları tek bir cihazda toplamak isteyen Acer, inovatif bir ürüne imza attı.

Aspire P3 adlı cihaz kızaklı yapısı sayesinde hem bir ultrabook hem de bir tablet olarak kullanılabiliyor. Yaklaşık 1.3 kilogram ağırlığındaki cihaz, deri kılıfın içerisinde kolayca katlanıp taşınabiliyor.

Windows 8 işletim sistemli Aspire P3, 11.6 inç genişliğinde ve 1600 x 900 piksel çözünürlüğünde HD ekrana sahip. Çift çekirdekli Intel i3 işlemci birçok uygulamayı sorunsuz çalıştırıyor. 2 GB bellek ve 60 GB SSD sabit diske sahip olan cihazda ayrıca USB 3.0 ve mini HDMI girişleri de var. 4 hücreli bataryası yaklaşık 5-6 saatlik kullanım sağlıyor. Dolby Home Theater ses kalitesinin olduğu cihazın ön yüzünde HD web kamerası, arka yüzünde ise 5 MP kamera bulunuyor.

SD kart girişinin olmamasını ve 60 GB’lık sabit disk alanının yetersiz kalmasını not etmekle birlikte, Acer Aspire P3 taşınabilir Windows tablet arayanlar için dikkate alınması gereken bir tercih diyebiliriz.