BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.500,04
HABER /  GÜNCEL

Abu Dabi Prensi az daha donacaktı!

Abu Dabi Veliaht Prensi'nin, Gül ve Erdoğan'ı ziyareti sırasında ilginç görüntüler ortaya çıktı

Abone ol

Şubat ayı ortalama sıcaklığı +20 derece olan Abu Dabi'den -1 derece olan Ankara'ya...

Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed Bin Zayid El Nahyan bugün resmi ziyaret için Türkiye'ye geldi. Çankaya Köşkü'ndeki karşılamada Gül ile konuk Prens gazetecilere, kar altında poz verdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Bu sırada ortaya ilginç görüntüler çıktı. Çünkü ince giysileri ile Prens adeta Kuzey Kutbu'na gelmiş gibiydi. Karlı pozlar, iki lider arasında gülüşmelere de neden oldu.

KÖŞK'TE YEMEK VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Abu Dabi Veliaht Prensi ve Birleşik Arap Emirlikleri Silahlı Kuvvetler Başkomutan Yardımcısı Şeyh Muhammed Bin Zayid El Nahyan onuruna Çankaya Köşkü'nde öğle yemeği verdi.

Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen yemeğe Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Savunma Sanayii Müsteşarı Murad Bayar da katıldı.

BAŞBAKAN MERDİVENLERDE KARŞILADI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Abu Dabi Veliaht Prensi ve Birleşik Arap Emirlikleri Silahlı Kuvvetler Başkomutan Yardımcısı Şeyh Muhammed Bin Zayid El Nahyan da görüştü.

Başbakan Erdoğan, El Nahyan'ı, Başbakanlık Merkez Bina'nın merdivenlerinde karşıladı. Erdoğan ve El Nahyan, daha sonra başbaşa görüşmeye geçti.