BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.307,82
GÜNCEL

Ablasına fuhuş yaptırırken yakalandı

ADANA'da bir ayağı engelli olduğu için sekerek yürüyen 37 yaşındaki Neslihan G., ablasına fuhuş yaptırırken, polis ekiplerince suçüstü yakalandı.

ADANA'nın merkez Yüreğir İlçesi'nin Dadaloğlu Mahallesi'nde Neslihan G.'nin para karşılığında ablası 39 yaşındaki Hacer D.'yi erkeklere pazarladığı ve kendisinin de fuhuş yaptığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti. Neslihan G.'nin telefon numarasını bulan ekipler, telefonla arayarak, "Birlikte olmak için kadın arıyoruz size daha önce gelenler sizi önerdi, ancak bize iki kadın lazım" dedi. Neslihan G. ise ablasının ve kendisinin fuhuş yaptığını kişi başı 100 lira aldığını 50 lirada ev parası alacağını söyledi. Polis bir süre pazarlık yaptıktan sonra kabul edip verilen adrese gitti.


Otele gitmek istedi


Ekipler, telefonda görüştüğü Neslihan G. ile evde buluştu. Fuhuşu evde yapamayacaklarını, otele gitmek istediklerini söyleyen ikili, sivil polisler tarafından gözaltına alındı. Emniyete götürülen Neslihan G., fuhuş için ekiplerle pazarlık yapmasına rağmen suçlamaları kabul etmedi. Neslihan G.'nin ifadesinde "Ben sevgili olmak için ablamla birlikte gelmiştim. Benim amacım fuhuş yapmak değil tanışmak arkadaş olmaktı. Ben eşimden boşandım. Evlere temizliğe giderek geçimini sağlayan bir kadınım" dediği öğrenildi. Neslihan G. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Abla Hacer D. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Sitene Ekle
Etiketler