BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,45
HABER /  GÜNCEL

Abisi korkunç gerçeği öğrenince

Kız kardeyi eve erkek alınca abisi çılgına döndü. Alevlenen tartışma sonucu kan döküldü.

Abone ol

Gaziantep'te boğazı kesilerek öldürülen şahsın fuhuş yapan kız kardeşini bastığı ve bu nedenle bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre olay gece geç saatlerde Bey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre İbrahim Halil S., Bey Mahallesi'nde ki bir ikamete giderek kız kardeşi Zekiye S. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Zekiye S.'nin yanında bulunan Abdulkadir B.'de kavgaya karıştı. Yaşanan tartışmada Zekiye S. ağabeyinin önce boğazını kesti ardından da vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Kavgada ağır yaralanan İbrahim Halil S. yardım istemek için dışarı çıktı. Daha sonra Avukat Cengiz Gökçek DevletHastanesi'ne kaldırılan şahıs yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayı aydınlatmak için harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheli İ.D.'nin ifadesine başvuran polis, olayın sır perdesini aralamaya başladı. Olayı anlatan İ.D. o gece fuhuş amacıyla Zekiye S. ve arkadaşı Abdulkadir B.'nin evine gittiğini ileri sürdü. İ.D. içeri girdikten bir sora sonra kapının çalındığını ve kapı açıldıktan sonra içeri giren şahsın bayan ve erkek arkadaşıyla tartıştığını söyledi.

İfadesinde bıçak çeken kişinin Zekiye S. olduğunu ileri süren İ.D. Abdulkadir B.'nin de sopayla şahsı darp ettiğini ileri sürdü. Polis bu ifadelin ardından kayıplara karışan Zekiye S. ve Abdulkadir B.'nin yakalanması için çalışmalarına başladı. Öte yandan Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan İ.D. adliyeye sevk edildi.