BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.421,05
HABER /  GÜNCEL

Abdurrahman Dilipak: Seks anketi yapan Ayşe Arman...

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında, Hürriyet'teki köşesinde cinsellik üzerine anket yapan Ayşe Arman için "CHP'ye oy vermiş" dedi.

Abone ol

Yeni Akit yazarlarından Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısında CHP'yi yerden yere vurdu. CHP'yi 'ölmüş de ağlayanı yok' diyerek tanımlayan Dilipak, partinin bir 'tutunamayanlar kulübü' olduğunu iddia etti.

Dilipak CHP eleştirisi içinde 'CHP'nin ahlak anlayışı'ndan bahsederken, Hürriyet köşe yazarı Ayşe Arman'ı da topa tuttu. Arman'ın köşesinde yer verdiği 'cinsellik anketi'nin üzerinden eleştiri yapan Dilipak "ayşe Arman da CHP'ye oy vermiş olsa gerek" dedi.

Dilipak'ın CHP'ye sıraladığı laflar bunlarla da sınırlı kalmadı; yazar, partiye 'umutsuz vaka, yaşlı, sahil partisi, ne idüğü belirsiz' yakıştırmalarında bulundu.

İşte Dilipak'ın CHP'yi ve CHP'nin ahlak anlayışı üzerinden Ayşe Arman'ı eleştirdiği o yazısından önemli satırlar:

"HEM HÜRRİYET OKURU OLACAKSINIZ, HEM DE AYŞE ARMAN'IN BU ANKETİNE KATILACAKSINIZ..."

Ayşe Arman herhalde CHP’ye oy verse gerek. O bir anket yapmış, okurları arasında.. Araştırmanın adı “Türkiye cinsellik araştırması” ama Arman’ın okur profilinin ağırlığı CHP ağırlıklı bölgeler olsa gerek.. Hem Hürriyet okuru olacaksınız, hem de Ayşe Arman’ın bu anketine katılacaksınız, o zaman sizin kim olduğunuzu tahmin etmek zor değil. Bu kitle büyük ölçüde Akdeniz ve Ege sahilinde yaşayan, ya da bu bölge ile ilişkili, aynı dünya görüşünü, yaşam tarzını yansıtan, Avrupai, asri, belli gelir grubundaki insanlar olsa gerek.. Bu insanların sadece %7’si bekaretini korumuşlar. Çoğunluğu kadın olan bu garip topluluğun %50’si bekareti yük olarak görüyormuş. Bu çevreler lezbiyenlik ve homoseksüelliği de özgürlük kapsamında gören çevreler..

Hem İslamcılara oynayacaksınız, hem bu çevrelere şirin görünmeye çalışacaksınız. Nasıl olacak bu ateşle barutu bir arada tutma eylemi?

"ARMANİSTLER..."

Arman okurları arasında 1 ile 5 arasında kendi eşi dışında ilişki yaşayanların oranı %43.. 5’den başlayarak daha fazla eş ilişkisi yaşayanların oranı %54..

Armanistlerin %35’i sayı vermeden sadece bir’den fazla demiş..

"AYŞE ARMAN'IN HAYDAR DÜMEN'E ÖZENMESİ..."

Ayşe Arman’ın Haydar Dümen’e özenmesi, ilginç bir profili tanımamıza sebeb oldu. Bu Türkiye profili, Türkiye fotoğrafı değil.. Ama bunlar Türkiye’de aramızda yaşayan insanlar. CHP’lilerin tümü böyle değil ama bunların hemen hemen tamamı CHP’ye oy veriyor olsa gerek.. Bu duruma itiraz edenler de zaten tek tek CHP’den gidiyor bir şekilde.. Kalanlar da huzursuz olsa gerek..

Buradan sağlıklı bir aile profili çıkmaz. bırakın aileyi, sağlıklı bir insanın ruh halini da yansıtmaz bu durum..

Bu insanların kadın haklarından, çok eşlilikten söz ederek dindarlara yüklenmeleri de aslında psikolojilerindeki bozukluğun bir göstergesi olarak yorumlanamaz mı?