BIST 9.679
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,71
HABER /  GÜNCEL

Abdülmüttalip Kesikbaş kimdir Amasya'ya şehit acısı düştü

ŞIRNAK'ta yaşanan helikopter kazası sonrasında Pilot Üstteğmen Abdülmüttalip Kesikbaş şehit oldu. Abdülmüttalip Kesikbaş'on şehit olmasından sonra Amasya yasa büründü. Peki Abdülmüttalip Kesikbaş kimdir kaç yaşında?

Abone ol

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Cougar tipi helikopterin kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşmesi sonucu 13 asker şehit oldu. Şehit olan askerler arasında Amasya'da toprağa verilecek olan Pilot Üstteğmen Abdülmüttalip Kesikbaş da vardı. Peki Pilot Üstteğmen Abdülmüttalip Kesikbaş kimdir kaç yaşında evli mi çocuğu var mı sorularının yanıtı internethaber'de.

Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Üsteğmen Abdulmuttalip Kesikbaş ve Piyade Uzman Çavuş Hakan İncekar'ın Amasya'nın Merzifon ilçesinde yaşayan ailelerine acı haberler ulaştı.

EŞİ 8 AYLIK HAMİLEYDİ

Şehit Kesikbaş'ın, Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan annesi Halime Kesikbaş'a şehadet haberini, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Ergül ve askeri yetkililer verdi.

Olayın duyulması üzerine şehidin annesinin evi ile sokağa Türk bayrakları asıldı. Kesikbaş'ın eşinin 8 aylık hamile olduğu, babasının ise bir süre önce vefat ettiği öğrenildi.

TWITTER'DAN BU PAYLAŞIMI YAPMIŞ

Şehit Abdülmüttalip Kesikbaş Twitter hesabından sadece bir tweet attı. Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil; Seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir diye yazan şehidin cenazesi Amasya'dan kalkacak.