BIST 9.676
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.504,19
GÜNCEL

Abdüllatif Şener'den olay açıklama! CHP'nin adayı o mu?

24 Haziran'da yapılacak seçimler için Cumhurbaşkanlığı adayını henüz açıklamayan CHP, parti içerisinde de karışıklığa neden oldu. Muharrem İnce, İlhan Kesici ve Yılmaz Büyükerşen isimleri adaylık için öne çıkarken, Abdüllatif Şener'in adaylığı da gündeme geldi.

24 Haziran'da yapılacak seçimler için Cumhurbaşkanlığı adayını henüz açıklamayan CHP, parti içerisinde de karışıklığa neden oldu.

Muharrem İnce, İlhan Kesici ve Yılmaz Büyükerşen isimleri adaylık için öne çıkarken, Abdüllatif Şener'in adaylığı da gündeme geldi.

Ekonomi konusunda bir geçmişe sahip olan Şener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday profiline uyuyor.

"ÜZERİNE DÜŞÜNMEK LAZIM" Halk TV canlı yayınına konuk olan Abdüllatif Şener de bu iddiaları güçlendiren açıklamalarda bulundu.

Lale Özan Arslan'ın konuğu olan Şener, "Sizce aday olduğu zaman Sayın Erdoğan'ı çıldırtacak kişi kim olabilir"dedi. Arslan ise "Bir dönem birlikte hareket ettiği biri olabilir mi?" dedi.

Bu sözler üzerine gülümseyen Abdüllatif Şener, "Belki... Üzerine düşünmek lazım"diyerek adaylık konusundaki iddiaları doğruladı.

CUMA GÜNÜNÜ BEKLEYİN: Abdüllatif Şener, daha sonra katıldığı başka bir yayında; adaylık konusunda olumlu gelişmelerin olduğunu şimdilik bir açıklama yapmayacağını söyledi.

Sitene Ekle
Etiketler