BIST 9.525
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.489,83
HABER /  POLİTİKA

Abdüllatif Şener gençlik şöleninde

Türkiye Partisi Sivas Gençlik Kolları 1. Gençlik Şöleni, Genel Başkan Abdüllatif Şener'in katılımıyla yapıldı.

Abone ol

Paşabahçe Fabrikası Mesire alanında yapılan gençlik şölenine Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Türkiye Partisi İl Başkanı Ahmet Kuzu ve partililer katıldı.

Mesire alanında piknik yapanlarla tek tek dolaşan Şener, bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Mesire alanında bir konuşma yapan Abdüllatif Şener, eski siyasetin artık bırakılarak yeni siyaset anlayışıyla siyaset yapılması gerektiğini belirterek "İstiyoruz ki ülkemizde hep güzellikler olsun. İstiyoruz ki Sivasımızın insanı, ülkemizin insanı hep mutlu olsun, refah seviyesi sürekli gelişsin, geleceğe inançla yürüsün" dedi.

Siyaset yoluna, insanımıza yönelik doğru programlarla yola çıkılması gerektiğini anlatan Şener, şöyle konuştu: "Ülke adına hedefler, gelecekler inşa edenler siyasi karar organlarıdır yani iktidardır. Sadece bugünü değil yarını da kurgulayan siyasi iktidar ülkemizin geleceğini, çocuklarımızın yaşantısını inşa edecektir. Ancak iş yapmak yerine, proje üretmek yerine, uzun vadeli stratejiler geliştirmek yerine hergün yeni kavgalar icat eden, o kavgalarla ülkeyi yönetenler bu ülkenin sorunlarını çözümsüzlüğe
mahkum edenlerdir."

Türkiye Partisi olarak eski siyaset anlayışına hayır dediklerini belirten Şener, "Yeni siyaset anlayışı kavgaya, ayrımcılığa, bölüşmeye karşıdır. Siyasetin birlik ve beraberlik içerisinde ülke bütünlüğü için yapılması gerektiğine inanıyorum" dedi.

Mesire alanında bulunan ve 22 Aralık tarihinde kız arkadaşıyla birlikte 7. kattan atlayarak intihar girişiminde bulunan A.S.Ç.'nin (15) bulunduğu alana giden Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, A.S.Ç.'nin aralarına dönüşünü kutlayan arkadaşlarıyla birlikte yaş pasta kesti. Abdüllatif Şener, A.S.Ç.'ye imzalı bir kitabını hediye etti.