BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.431,10
HABER /  POLİTİKA

Abdullah Gül'ün hiç görmediğimiz kardeşi Macit Gül

KAYSERİ'de bugün Abdullah Gül'ün babasının cenaze töreni vardı. Ahmet Hamdi Gül'ün cenazesinde Gül'ün kardeşe Macit Gül dikkat çekti. Macit Gül medyadan hep uzak olan biri.

Abone ol

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Gül, babası Kayseri'de Cami Kebir'de son yolculuğuna uğurladı. Cenaze törenine siyaset dünyası akın ederken gözler Abdullah Gül ve kardeşinin üzerindeydi.

Abdullah Gül'ün medyadan uzak duran kardeşi Macit Gül, cenaze töreninde objektiflere takıldı. Baba evinin alt katında bulunan taziye mekanında ağabeyi Abdullah Gül ile misafirleri ağırlayan Macit Gül hayli üzgündü.

Abdullah Gül'ün kardeşi Macit Gül sağ taraftaki gözlüklü kişi...

Abdullah Gül ve kardeşi Macit Gül daha sonra babalarının tabutunu omuzladılar. Camiye getirirken de cenazeyi Gül ve kardeşi taşıdı. Abdullah Gül ve kardeşi babalarının cenazesini musalla taşına birlikte yerleştirdiler.

Cenaze töreninden en çarpıcı kare ise bu oldu. Abdullah Gül ağlamaya başlayınca onun bu haline Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dayanamadı ve o da ağladı. 

Abdullah Gül'ün babasının cenazesi! İşte detaylar