BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,15
ALTIN 2.325,29
HABER /  POLİTİKA

Abdullah Gül'ün asıl niyeti ne? Dedikodu çıkaran olay!

Abdullah Gül'ün AK Parti kuruluş yıldönümünde olmaması dedikodu kulislerini hareketlendirdi. Bir çok kişi Abdullah Gül'ün parti kurup yeni bir yola gideceği iddiasında. Peki öyle mi? Mehmet Tezkan'ın aktardığı tam aksi yönde.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat arayarak davet ettiği Abdullah Gül, AK Parti'nin kuruluş yıldönümü kutlamalarına bildirerek katılmamıştı. AK Parti'ye kırgın olduğu söylenen Bülent Arınç ve Ahmet Davutoğlu ön sıralarda yer alırken Abdullah Gül'ün törene gelmeyişi 'parti kuracak' dedikolarını alevlendirdi.

GÜL'ÜN ASIL NİYETİ NE?
Peki işin aslı ne? Abdullah Gül yeni bir yola girip Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakip olur mu? Milliyet Gazetesi yazarı Mehmet Tezkan bu konuda herkesi ters köşeye yatıran bilgiler veriyor ve şunları aktarıyor;

"Hakikaten, Gül bu niyetle mi törene katılmadı? Hakikaten, Gül’ün siyasi hayata dönüş gibi bir niyeti mi var? Hakikaten, Gül 2019’a yönelik bazı planlar içinde mi? Hakikaten, Gül sahneye çıkma hazırlığında mı?

REİS MUHALİFLERİ HAYAL KURMASIN
Yüzde bir değil, binde bir değil, milyonda bir olasılığı bile yok. Eminim. Gül, Tayyip Erdoğan olduğu sürece siyasete dönmez, dönemez. Erdoğan’ı karşısına alacak hareketin içinde olmaz, olamaz. Kimse heveslenmesin. İktidar partisi içindeki ‘Reis’ muhalifleri hayal kurmasın..

GÜL KONFERANS BİLE VEREMEZ

Tahmin ediyorum, AK Parti içinde bir grup Gül dönse diye can atıyor.Gül de can atıyordur. Ama sadece can atıyorlar. Hiçbirinin sesi soluğu çıkmıyor.. Çıksa, Davutoğlu’nun sesi çıkar.. Çıksa, Arınç’ın sesi çıkar. Çıksa, Çiçek'in sesi çıkar. Gül siyasi hayatını noktaladı, köşesine çekildi. Yanlış anlaşılır diye konferans bile vermez. Veremez!..