BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,31
HABER /  GÜNCEL

Abdullah Gül'den sürpriz ziyaret!

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ı makamında ziyaret etti. Gül'e resmi karşılama yapıldı.

Abone ol

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'a sürpriz bir ziyarette bulundu. Fatih Saraçhane'de bulunan Başkanlık Sarayı'na korumaları eşliğinde gelen Abdullah Gül'ü, Kadir Topbaş ve İBB Başkanvekili Göksel Gümüşdağ kapıda karşıladı.

RESMİ KARŞILAMA YAPILDI

Gül'ün ziyareti öncesinde, girişe İBB'deki resmi temaslar sırasında konukların geçişi için kullanılan mavi halı serildi, güvenlik önlemleri artırıldı. Gül ve Topbaş, İBB binası girişinde yer alan 2010 yılı Avrupa Kültür Başkenti ilan edilen İstanbul'un tanıttım kampanyası için fotoğraf sanatçısı Rainer Stratmann'ın 30 farklı kareyi birleştirerek oluşturduğu tarihi yarımada panaroması önünde, İstanbul üzerine sohbet etti.

 abdullah-gul-kadir-topbas.jpg

"GERÇEK İSTANBUL BU"

Gazetecilerin ricası üzerine, Topbaş ve Gül basın mensuplarına panaroma önünde poz verdi. Gül, panaromadaki İstanbul siluetinin önünde "Gerçek İstanbul bu" dedi. Daha sonra Topbaş ve Gül, başkanlık makamına geçti.