BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.306,14
HABER /  POLİTİKA

Abdullah Gül twitter yasağını yine deldi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ofisi, yeni açılan twitter adresini duyurdu. İşte o ilginç hesap;

Abone ol
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ofisi twitter hesabı açtı. Türkiye'nin twitter'ı yasaklağı saatler açılan hesap dikkat çekerken, Gül 2014 Mart ayında yine Twitter yasaklıyken attığı tweetle çok konuşulmuştu.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün etkinlikleri ve programları artık Twitter’den takip edilebilecek. Türkiye ’nin bir kez daha Twitter yasağını yaşadığı gün açılan ‘11. CB OFİSİ’ hesabından ilk etapta 2 tweet atıldı. Söz konusu hesaptan, Gül’ün ofis olarak kullanacağı belirtilen konağın da fotoğrafı yayınlandı.

twitter.20150723002800.jpg 
 
11. Cumhurbaşkanı Gül, 2014 yılı mart ayında uygulanan Twitter yasağını da attığı 5 tweet ile eleştirmişti. Gül söz konusu tweetlerinde, “ Sosyal medya platformalarının tamamen kapatılması tasvip edilemez. Ayrıca, daha önce defalarca belirttiğim gibi iletişim teknolojilerinin bugün ulaştığı noktada Twittter gibi bütün dünyada kullanılan platformlara erişimin engellenmesi teknik olarak zaten mümkün değil. Kişilerin özel hayatınının gizliliğini ihlal gibi suç oluşturan hususlar varsa, ancak mahkeme kararıyla ilgili sayfa kapatılabilir. Umarım bu uygulama uzun sürmez” demişti.