BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Abdullah Ağar: Rusya bizimle bir oyun oynuyor

Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Türkiye'nin Afrin'e başlattığı Zeytin Dalı operasyonu masaya yatırıldı. Programın konuklarından Terör Uzmanı Abdullah Ağar operasyonla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Terör Uzmanı Abdullah Ağar konuşmasında Fırat Kalkanı operasyonunu hatırlattı. Ağar, "Harekat kendi içerisinden ve dışarıdan manipüle edilebilecek bir harekat. Riskli ve karmaşık bir harekattan bahsediyoruz. Rusya ve Amerika provoke edebilir. Fırat Kalkanı'nda ne oldu biliyor musunuz? Bir demarkasyon hattı vardı. M4 karayolu diye ifade edilen bir demarkasyon hattı vardı. Şimdi bu demarkasyon hattını Bab'ı kuşatmak için, bizi Mehmetçiğimiz sadece taktik harekatın gereği olarak yolun karşısına geçtiği an, bizim başımıza gelmeyen kalmadı Ruslar üzerinde. Ruslarla yapmış olduğumuz bir anlaşma var. Bakın Ruslar hiç rizikoya girmiyorlar. Rusya bizimle bir oyun oynuyor" değerlendirmesinde bulundu.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle