BIST 9.814
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.432,30
HABER /  MEDYA

Abdülkadir Selvi'nin Gülen'le fotoğrafı çıktı

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, Gülen'le çekilmiş fotoğrafıyla ilgili gelen eleştirilere bugünkü köşesinde yanıt verdi.

Abone ol

Gülen ile çektirdiği fotoğrafı sebebiyle Cemaat medyasının diline düşen Yeni Şafak si yazarı , "Demek ki siz Hocaefendi ile görüşmek üzere davet ettiğiniz misafirlerinizin fotoğrafını çekip, şantaj yapmak üzere saklayan bir cemaat imişsiniz?" diye yazdı.

CNN Türk'te yayınlanan '4 Bir Taraf' adlı tartışma programında Nazlı Ilıcak'ın Abdülkadir Selvi'ye, Selvi'nin Fethullah Gülen'le çektirmiş olduğu fotoğrafı göstermesi sosyal medyada gecenin olayı oldu.

nazli-ilicak-abdulkadir-selvi-ananas-fethullah-gulen-692971h.jpg
ANANAS MI O?


Nazlı Ilıcak büyük bir keyifle fotoğrafı kameralara tutup Selvi'nin elindeki çantaya gönderme yaparak, "O kutuların içindeki ANANAS mı?" deyip dalgasını geçti. (İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN)



SELVİ : ŞANTAJ MI YAPIYORSUNUZ?

İnternette dolayan fotoğrafa ve gelen yorumlara bugünkü yazısında cevap veren Selvi, o karenin suç delili olarak sunulmasına tepki gösterdi.
selvi.jpg
"Sırada kim var?" diye soran yazar, cemaate seslendi:

Cemaat medyası, Fethullah Gülen'le çektirdiğimiz fotoğrafı, bir cürmü meşhud gibi sosyal medyada dolaştırıyor.

Böylece cemaat medyasının dehşetengiz ifşaatı sonucu Hocaefendi ile fotoğraf çektirmenin bir suç olduğunu öğrenmiş bulunuyorum.

Kimlerle çektirdiğiniz fotoğraf sizin aleyhinize delil olarak kullanılabilir?

Uyuşturucu baronlarıyla, mafya liderleriyle, terör örgütü yöneticileriyle yani uygunsuz iş yapanlarla...

Benim Hocaefendi ile fotoğrafım çıktı.

Bu fotoğrafı yayınlayanlar acaba beni yıpratmak isterken Hocaefendi'yi düşürdükleri durumun farkındalar mı? Kendisi ile fotoğraf çektirmek en büyük suç delili olan bir adam konumuna düşürdüler...

Uzağa gitmesinler. Ekşi Sözlük'e girip benim ismimi yazsınlar. Bakın orada Fethullah Gülen'le ilgili neler yazılıyor

Ayrıca demek ki siz Hocaefendi ile görüşmek üzere davet ettiğiniz misafirlerinizin fotoğrafını çekip, şantaj yapmak üzere saklayan bir cemaat imişsiniz?

Bakalım benim gibi kimlerin fotoğrafını çektiniz de aleyhine kullanmak üzere arşivlerde hazır bekletiyorsunuz.

Sırada kim var?

Gün gelir siz Hocaefendi ile bir fotoğraf karesini suç delili gibi sunabilirsiniz ama benim bu fotoğraftan dolayı en ufak bir rahatsızlığım yoktur. Ben Allah dostu olarak gördüğüm bir insanı ziyaret ettim. Bir Hocaefendi ile görüştüğümü düşündüm. Ama şimdi görüyorum ki, birileri orada bize tuzak kurmanın peşindelermiş. Sorun değil. Allah doğrunun yardımcısıdır. O kurulan tuzakları onların başına geçirir."