BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.491,71
HABER /  MEDYA

Abdülkadir Selvi ile Nazlı Ilıcak kavga etti

Biri iktidara yakın diğeri ise Cemaat safında. Abdülkadir Selvi ile Nazlı Ilıcak aynı yayında buluşunca olanlar oldu.

Abone ol

İNTERNET HABER - Hükümete yakın Yeni Şafak si yazarı Abdülkadir Selvi ile The Cemaat kitabını yazdığı günden beri hizmet hareketinin yanında duran Nazlı Ilıcak, aynı canlı yayında buluşunca beklenen oldu.

CNN Türk'teki Dört Bir Taraf programı mini bir Hükümet-Cemaat savaşına sahne oldu. Abdülkadir Selvi, Nazlı Ilıcak'ın 17 Aralık operasyonu ve savcılarla ilgili sözlerindeki hataları düzeltmeye yeltenince kriz patladı.

Nazlı Ilıcak, Selvi'nin programlarında konuk olmasına aldırış etmeden canlı yayında sert çıkışlarda bulundu. Konuşması sırasında Selvi'nin araya girip soru sormasına sinirlenen Nazlı Ilıcak, "Ayol sussanıza biraz" diye çıkıştı.

İŞTE CANLI YAYINDAKİ O KAVGA DİYALOĞU;

Nazlı Ilıcak: Şimdi bakın, birazcık sabredebilirseniz, değil mi, ben size karışmadım, ben şunu söylüyorum, siz itfaiye operasyonu için şimdi ben, 17 Aralık tekrar söylüyorum, çünkü seyirciler bunu anlamayacak, bir, 17 Aralık operasyonu ile UYAP'a girilmedi iddiasına karşılık, sayıları verilerek UYAP'a girildiğini söylüyorum, isimle gizlenmiş olabilir.

Abdülkadir Selvi: Ama soruşturma dosyası almak için girildi diyorum.

Nazlı Ilıcak: Allah Allah, aman efendim siz daha konuşun isterseniz, ayol sussanıza biraz.

Abdülkadir Selvi: Ama soruşturma dosyası almak için girildiğini söylüyorum.

Nazlı Ilıcak: Peki lütfen, ama lütfen, lütfen rica ediyorum. E anlaşılmıyor, ben kendi düşüncemi söylüyorum, siz bişeyleri örtmek için çabalıyor olabilir ve beni konuşturmamaya çalışabilirsiniz.

Abdülkadir Selvi: Hiç öyle sıkıntım olmaz.

Nazlı Ilıcak: E tamam, sıkıntınız yoksa, o zaman biraz sükut etmesini öğrenin canım.

Abdülkadir Selvi: Ama çarpıtmayın.

Nazlı Ilıcak: Bak siz sükut etmesini öğrenin, tamam mı canım. Siz sükut etmesini öğrenin burada şimdi kavga çıkartmaya çalışmayın.

Abdülkadir Selvi: Siz de saygılı olmayı öğrenin. Siz de saygılı olmayı öğrenin.

Nazlı Ilıcak: Burada, burada ben konuşuyorum. Sizin bana saygılı olmanız lazım.