BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78
HABER /  MEDYA

Abdülkadir Selvi için Star'dan çok ağır yazı

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi'nin olay yazısı Star'ı delirtti. Kavga büyüyor. Ahmet Kekeç, Selvi için bugüne kadar ki en ağır yazıyı yazdı.

Abone ol

Abdülkadir Selvi bir yazı yazdı iktidar medyası birbirine düştü. Star'ın sahibi 'Ethem Sancak'a o yazıda kallavi bir gönderme olunca karşı ateş altında kaldı. En ağır tepki de Sancak'ın gazetesi Star'ın köşe yazarı Ahmet Kekeç'ten geldi. İkili arasındaki köşe ve sosyal medya üzerinden süren atışma bugün son derece ağır bir yazıyla büyüdü.

Abdülkadir Selvi'nin "Patron kalemi' dediği Ahmet Kekeç , bu yazıya hayli sinirlenmiş olacak ki 'kirli çamaşırları' ortaya dökme hevesiyle yazdı.

"Doğrusu, bu kadar müptezelleşebileceğini tahmin edemezdim" dediği Selvi için "Başbakan’ın ve Cumhurbaşkanı’nın uçağından inmeyen sensin. Merkezi yayın organlarında program yapıp en kıyak telifi götüren sensin" sözleriyle 'çıkar sağladığı' ithamında bulundu.

PATRONUNUN EMRİYLE....

İşte Ahmet Kekeç'in Abdülkadir Selvi hakkında ortaya döktükleri;

"Patronun kalemi olmayan, “bağımsız” takılmayı seven Selvi, patronunun emri üzerine “Hay, hay” deyip CNN Türk’teki programına son verebiliyor ve bunu da marifetmiş gibi Twitter’dan duyuruyor. Ama nasıl oluyorsa “patronun kalemi” sayılmıyor.

NİYE KILICINI DOĞAN'A SALLAMIYORSUN

Selvi, kendisini, bazı yanlışları “kılıcıyla doğrultacak” mevkide görüyor... Saldırganlığına ve terbiyesizce sataşmalarına İslam Tarihi’nden (Hz. Ömer’le ilgili bir hadiseden) referanslar getiriyor. Bence iyi ediyor... Soralım o halde:

Elinde kılıç ceffelkalem mahalleye dalıyorsun, önüne geleni doğruyorsun, Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan Coşkun gibi düşük profilli adamlardan “Aferin” alıyorsun da, neden kılıcının marifetlerini Doğan Medya Grubu canibinde sergilemiyorsun? Ölümüne desteklediğini söylediğin Erdoğan’la ilgili en ahlaksız, en hayasız, en vicdansız haberler o mecralarda yayınlanıyor.

Efendim, “Ben CNN Türk’te Gezi sürecinde, 17-25 Aralık operasyonları sırasında birilerinin twit atmaya korktuğu sırada yayına çıkıp mücadele verdim. CNN Türk’te Gezicilere ve paralel darbecilere karşı Cumhurbaşkanının tabiriyle ‘çatır çatır’ Erdoğan’ı savundum.”

Eee Abdülkadir!
Ne istiyorsun?

UÇAKTAN İNMEYEN SENSİN...

Başbakan’ın ve Cumhurbaşkanı’nın uçağından inmeyen sensin. Merkezi yayın organlarında program yapıp en kıyak telifi götüren sensin. Davetlerden, kokteyllerden, açılış törenlerinden, gezilerden eksilmeyen sensin. Siyasetçiler tarafından istikballe karşılanan sensin. Karşı mahallenin övgülerine mazhar olan sensin. İlginçtir, “beni oyuna almıyorlar” diye ağlayan da sensin.

Daha ne istiyorsun?"

ABDÜLKADİR SELVİ AHMET KEKEÇ'İ DELİRTECEK NE DEMİŞTİ?
Ahmet Kekeç'in böyle ağır bir saldırı yapmasının sebebi Abdülkadir Selvi'nin twitterdan yazdıkları. Kekeç, patronuna gelen taş üzerine bir yazı döşenince Abdülkadir Selvi onun için 'patron kalemi' teşhisinde bulunmuştu. (DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN)

BÜTÜN KAVGA BU YAZIDAN ÇIKTI
Selvi, 'edeb dışı bulduğunu' söyleyerek Star'ın sahibi Ethem Sancak için şunları yazmıştı;

”Erdoğan için diyorum ki ona; anam, babam, eşim çocuklarım feda olsun” denilebiliyor.
Yetinilmiyor. “Solculuk dönemimde Mevlânâ ile Şems'in arasındaki aşka anlam veremiyordum. Tanıdıktan sonra gördüm ki, böyle bir ilâhî aşk iki erkek arasında olabiliyor” (TIKLAYIP TAMAMINI OKUYUN)