BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Abdülhey paralel örgütün toplantısını bastı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşamki bölümünde Abdülhey paralel yapı mensuplarının toplantısını bastı.

Abone ol

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 223. bölümünde paralel örgüt mensuplarına gelen yeni bir talimattan bahsediliyor. Buna göre, kripto şahıslar uykuya çekilecek...

Dizinin bu haftaki bölümünde paralel örgütle ilgili ilginç bir sahneye yer verildi.

Paralel örgütle mücadele etmek üzere, örgütü yıllar önce çözmüş, ancak bir şekilde susturulup, akıl hastanesine yatırılmış olan Arif İzci, Polat Alemdar tarafından hastaneden çıkarılmış, İzci çalışmalara başlamıştı.

223. bölümde, Abdülhey ve Arif İzci paralel örgüte bağlı ulakların haberleşme sistemini çözdü ve söz konusu kripto şahısların toplantısına baskın yapıldı. Baskın yapıldığı sırada kripto şahısların kendi aralarındaki konuşma dikkat çekti.

PARALEL YAPI KABUĞUNA ÇEKİLİYOR

Konuşmalarda, paralel örgütün çok zor durumda olduğu, herşeyin yeniden kurulması gerektiği, deşifre olmayacakları yeni yolların bulunmasının lüzumu, yukarıdan yeni bir emir geldiği, devletin kritik noktalarındaki örgüt mensuplarının kabuğuna çekilmesinin istendiği, bir nevi uyku modu emredildiği gibi konulardan bahsediliyordu.

BUNDAN SONRA DEVLET İÇERİSİNDE CİRİT ATMAK YOK

Tam bu konuşmalar esnasında Abdülhey ve Arif İzci toplantıyı bastı. Abdülhey'in, odada bulunan örgüt mensuplarına şunları söyledi:

"Evet, uyuyacaksınız. Ama bir daha uyanmayacaksınız. Bundan sonra devletin içerisinde cirit atmak yok. Tünel kazıp o tünelden başkalarının geçmesine izin vermek yok. Yaptıklarınızın hesabını bir bir ödeyeceksiniz. "

Kaynak: Star