BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,68
HABER /  MEDYA

ABD'deki siyonist yöneticiden şok Türkiye açıklaması

Star gazetesi yazarı Ardan Zentürk Washington’daki siyonist lobinin en önemli düşünce kuruluşlarından biri olarak kabul edilen Middle East Forum’un (MEF) yöneticisi Gregg Roman'ın Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki tepki çeken sözlerini köşesine taşıdı.

Abone ol

ABD politikalarına yön veren siyonist lobi, Türkiye'yi hedef tahtasına oturtmuş durumda. Zehir saçan sözler artık kapalı kapılar ardında değil alenen söyleniyor. Trump yönetiminin Türkiye ekonomisine yönelik saldırıları bu kesimi tatmin etmemiş görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde “Başkan Donald Trump, Fetullah Gülen ile Beyazsaray’da birebir görüşmeli” sözleriyle gündeme gelen düşünce kuruluşu Middle East Forum (MEF) yöneticisi Gregg Roman, yine öfke saçtı.

Star gazetesi yazarı Ardan Zentürk, "Bizi düşman ilan eden tek devlet: İSRAİL" başlıklı yazısında,  Gregg Roman’ın MEF’te düzenlenen İsrail sempozyumunda yaptığı açılış konuşmasının Türkiye ile ilgili sözlerini aktardı.

"İsrail için İran, bugünkü tehdittir, Türkiye ise yarının tehdidir"
"Artık Netanyahu’nun Kudüs’te Suudi yetkililer ile bir dizi toplantı yaptığı bir dönem yaşıyoruz (…) Bütün bunlar, İsrail’in en büyük düşmanları İran ve Türkiye’nin oluşturduğu vahşi ormanın bağlamında yaşanıyor. İsrail için İran, bugünkü tehdittir, Türkiye ise yarının tehdidir (…) Bu gelişmeden çıkaracağımız iki yönlü bir sonuç vardır: Birincisi, İsrail stratejik olarak şu anda çok iyi bir yerdedir, buna karşılık ikinci olarak, yarın şekillenecek tehditlere karşı uyanık olmak, yalnız İran tehdidine takılıp kalmamak zorundayız. Yani,“biz İran’la baş ederiz, esas Türkiye’yi imha edelim…”

Ardan Zentürk'ün yazısının tamamı