BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.507,99
DÜNYA

ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

ABD'nin Maryland eyaletinde bir parkta silahlı saldırı düzenlendi. Olayda en az 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Saldırganın olay yerinden kaçtığı aktarıldı.

ABD'nin kuzeydoğusundaki Maryland eyaletindeki Harford kenti şerifinin ofisinden saldırıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, aynı işletmede çalışan 5 kişinin silahlı saldırıda vurulduğu, olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişinin de yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

ABD’nin Maryland eyaletinde bir parkta gerçekleştirilen silahlı saldırıda 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Baltimore’nin 20 mil kuzeydoğusunda bulunan Edgewood'daki Emmorton Business Park'ta yerel saatle sabah 9.30 civarında gerçekleştirilen saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, iki yaralının durumu ise ciddiyetini koruyor. Yaralılar Baltimor’daki bir hastanede tedavi altına alındı.

Saldırganın yakalanıp yakalanmadığı henüz net olmamakla birlikte görgü tanıklarına göre kalabalık olan parktaki insanların çoğu çığlık atarak olay yerinden uzaklaştı.

Polis şüphelinin 37 yaşındaki Radee Labeeb Prince olduğunu açıkladı ve yakalanması için fotoğrafını yayınladı. Bölgedeki bazı okullar ise güvenlik tedbiri olarak tatil edildi.

Sitene Ekle
Etiketler