BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

ABD polisinden ilginç Disney şakası!

Kentucky eyaletinin küçük kasabası Harlan'da, Emniyet Müdürlüğü'nün Facebook sayfasında ilginç bir ''kaçak'' ilanı verdi.

Abone ol
Kentucky eyaletindeki aşırı soğuk hava nedeniyle, polis Amerikalılara şaka yaparak, Disney karakteri için "tutuklama emri" çıkardı. 
 
Kentucky eyaletinin küçük kasabası Harlan'da, Emniyet Müdürlüğü'nün Facebook sayfasında ilginç bir ''kaçak'' ilanı okuyanları şaşkına çevirdi.
 
Harlan polisi, Disney'in havayı sihirli gücüyle kontrol eden "buz kraliçesi" ya da "kar kraliçesi" olarak anılan karakteri ''Queen Elsa'' (Kraliçe Elsa) hakkında yakalama emri çıkardı. 
 
Harlan polisi Facebook mesajında Kraliçe Elsa'yla ilgili olarak ''Şüpheli 'Bırak gitsin' şarkısını söyleyen kişi olarak bilinen ve en son uzun mavi elbise giydiği görülen bir sarışın. Gördüğünüz üzere soğuk havada kendisi çok tehlikeli. Onu sakın yalnız yakalamaya çalışmayın'' ifadesini paylaştı.
 
Polis daha sonra gönderdiği mesajda ise hepsinin bir şaka olduğunu belirterek halktan soğuk havayı daha ciddiye almaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.
 
ABD'nin kuzeydoğu ve iç kesimlerinde bir çok yerde dondurucu soğuklar hayatı halen olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Hava sıcakları son bir aya yakın süredir sıfırın altında seyrederken, bir çok yerde ise rekor düzeyde düşüş gösterdi.  Chicago, 1875 yılından bu yana tarihinin en soğuk şubat ayını yaşıyor.