BIST 9.530
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.476,03
HABER /  DÜNYA

ABD POLİSİ 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLADI

ABD’de geçtiğimiz yıl Temmuz ayında, uyuşturucu kaçakçılarına yönelik düzenlenen ve bir kişinin hayatını kaybettiği operasyonunun görüntüler...

Abone ol

ABD’de geçtiğimiz yıl Temmuz ayında, uyuşturucu kaçakçılarına yönelik düzenlenen ve bir kişinin hayatını kaybettiği operasyonunun görüntüleri yayınlandı.
Miami polisi ile şüpheli şahıs arasında yaşanan ve evin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüler, dün uyuşturucu kaçakçılığı ve cinayet suçlarından aranan Luis Estevanell’in yargılandığı davada savcı tarafından mahkeme heyetine seyrettirildi.
Videoda, evin sahibi olan Gerard Delgado, polis ve FBI ajanlarının eve gelmesinden saniyeler önce BMW aracına binerken görülüyor. Polisler eve baskın yaparak Estevanell’i gözaltına almaya çalışıyor. Bu sırada aracından çıkan Delgado silahını çekerek polislere ateş açıyor. Bunun üzerinde Delgado ile polisler arasında çatışma yaşanıyor.
Çatışmada, Delgado vücuduna isabet eden mermiler nedeniyle ayakta durmakta zorluk çekerken, son olarak başına isabet eden bir kurşunla yere yığılıyor.
Çatışmada, polis memuru John Saavedra, karnından üç kurşunla yaralanmış, evde yapılan aramada, onlarca kilo marihuana ile on binlerce dolar para ele geçirilmişti.
(İHA)