BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14
HABER /  SEÇİM

AB Bakanı'nın bu fotoğrafı olay oldu

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun oy sayımına nezaret ederken çekildiği iddia edilen fotoğrafı Antalya'da yeni bir tartışma başlattı.

Abone ol

İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın ardından AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu'nun da oy sayımı sırasında sandık başında çekildiği iddia edilen bir fotoğrafı yayınladı.

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök'ün paylaştığı bir fotoğraf seçim tartışmalarına bir yenisini daha ekledi. Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu'nun yanında İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve seçim hakimiyle bir masanın etrafında oy sayımına nezaret etmesini iddia eden Kök, "Burada bir Bakan’ın olması, bulunması etik midir?" dedi.

Antalya’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarına CHP’liler 19 İlçe Seçim Kuruluna başvurarak itirazda bulundu. CHP İl Başkanı Devrim Kök ve başkan adayı Mustafa Akaydın da aynı taleple İl Seçim Kurulu’na dilekçeyle başvurarak, Büyükşehir Belediye Başkanlığı oylarının yeniden sayılmasını istedi.

seçim sonuçları 2014.jpg

BAKANI OY SAYIMINDA GÖSTEREN FOTOĞRAF

Seçim tartışmaları sürerken CHP İl Başkanı Devrim Kök'ün paylaştığı bir fotoğraf tartışma yarattı.

Kök cep telefonundan Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu’nun da içinde yer aldığı bir fotoğraf karesini paylaştı.

Antalya seçimlerinde usul hatalarının yanında bir siyasetçinin yapmaması gereken şeyleri yaptığını savunan Kök, "Bir Bakan’ın adliyeye gelip sayılan oyların başında dikilmesinin mantığını çözmüş değiliz" diye konuştu.

İŞTE TARTIŞMA YARATAN O FOTOĞRAF...

mevlüt çavuşoğlu yerel seçim sandık.jpg

seçim sonuçları 2014.jpg