BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.310,05
HABER /  GÜNCEL

İşte Servet Çetin’in yeni takımı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, geçen yıl Eskişehirspor’da forma giyen Servet Çetin ile anlaştı. <br/>Kulüp binasında k...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, geçen yıl Eskişehirspor’da forma giyen Servet Çetin ile anlaştı.
Kulüp binasında kendisini kırmızı-lacivertli ekibe bağlayan sözleşmeye imza atan Servet Çetin, imzanın ardından takımın Bolu kampına katılmaya gitti. İmza öncesi konuşan Mersin İdmanyurdu İkinci Başkanı Senan İdin, transferle ilgili sürecin devam ettiğini ifade ederek, "Takımımız şu anda kamptadır. Şu anda transferlerimizi tamamlamış değiliz. Takım kampta ve hocanın orada göreceği eksikliklere dönük transferler yapacağız. Pazar günü hazırlık maçımız var. Takım 2-3 gün ısınma idmanı yaptı ve dün itibariyle gerçek idmanlar başladı. Transfer konusunda bu sene önemli bir strateji izliyoruz. Biz, bize arkadan yetişecek kaliteli futbolcular ve ayrıca bu ligde de tecrübesi olan ağabeylerle kurulu bir takım kurmak istiyoruz. Vederson ve Servet’in transferinden önce bizim yaş ortalamamız 24.7’ydi. Bu da gayet genç bir kadroydu. Bundan sonra transfer edeceklerimiz biraz daha tecrübe ve ağabeylik yapacak pozisyonda ve forvet kısmında güçlenmek istiyoruz. Bu mevkilere yönelik transferler yapmak istiyoruz. Servet gerçekten ülkemizin yetiştirdiği nadir futbolculardan biridir. Geçen sene Eskişehirspor’da oynuyordu ve iyi bir sezon geçirdi" dedi.

"ALDIĞIMIZ FUTBOLCULARIN AHLAKLI, DÜRÜST, ŞEHRİ VE TAKIMI SAHİPLENECEK KARAKTERDE OLMASINA DİKKAT EDİYORUZ"
Aldıkları futbolcuların ilk önce ahlaklı, dürüst, şehri ve takımı sahiplenecek karakterde olmasına dikkat ettiklerini vurgulayan İdin, "Özellikle bu hususa çok dikkat ediyoruz. Çünkü her şeyde olduğu gibi bir sene boyunca maalesef her şey günlük gülistanlık olmayabiliyor. Zaman zaman iyi şeyler oluyor, zaman zaman da kötü şeyler oluyor. İnşallah bizim hedefimiz bu ligde uzun süreli kalmak. Bununla ilgili finansman durumumuz da ciddi anlamda bir iyileştirmeler yaptık. Geçen sene ciddi borçlarımız vardı. Bunları şimdi temizlemeye başladık. Bizim hedefimiz en geç 2 ay içinde Mersin İdmanyurdu’nun geçmişiyle ilgili özellikle hukuka intikal etmiş veya da icraya intikal etmiş hiçbir borcunun kalmamasına yönelik. Bugün de buna dönük ilk ödemelerini yapmaya başladık" diye konuştu.

SERVET ÇETİN: "HİÇBİR ŞEY YAPAMAZSAM ELİMDEN GELDİĞİ KADAR MÜCADELE ETMEYE ÇALIŞIRIM SAHADA"
Mersin İdmanyurdu’nun yeni oyuncusu Servet Çetin ise Başkan Ali Kahramanlı ile İstanbul’da görüştüklerini kaydederek, "Kariyerim boyunca bir takımla anlaşırken, ilk görüştüğümüzde paradan önce ’Bana güveniyor musunuz? Bana güvenerek mi alıyorsunuz?’ diye sordum. Sağ olsunlar başkanımız da bana güvendiklerini belirtiler. Ondan sonra zaten süreç buraya kadar geldi. Bunu da kendilerinden duyduğum için Mersin İdmanyurdu benim için ağır bastı. Süreç biraz uzadı ama hayırlısı bugüneymiş. Ben bu şehir için kulüp için hiçbir şey yapamazsam, sahada elimden geldiği kadar mücadele etmeye çalışırım. Terimin son damlasına kadar savaşırım, faydalı olmaya çalışırım. İnşallah kulübe faydalı olurum. Beni aldıkları için de başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Servet Çetin, kendisini kırmızı-lacivertli yapan imzayı attı.
(İHA)