BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.429,22
HABER /  GÜNCEL

İşte karşınızda Fire Phone

Online satış firması Amazon, Seattle kentinde düzenlenen lansmanla, akıllı cep telefonu Fire Phone’u tanıttı. <br/>Dört çekirdekli bir 2,2 G...

Abone ol

Online satış firması Amazon, Seattle kentinde düzenlenen lansmanla, akıllı cep telefonu Fire Phone’u tanıttı.
Dört çekirdekli bir 2,2 GHz işlemci kullanan Fire Phone, Adreno 330 grafik işlemciye ve 2 GB RAM’e sahip. Cihazın kamerası ise 13 megapiksel çözünürlükte.

3 BOYUT TEKNOLOJİSİNE YENİ SOLUK
Perspektif özelliğiyle Amazon, 3 boyut teknolojisine yeni bir soluk getirmeyi planlıyor. Telefon 3 boyut teknolojisiyle sağladığı derinlik efektiyle kendisini adeta başka bir boyuta açılan bir kapıya çeviriyor. Bunun yanı sıra Fire Phone kullanıcıları bir web sayfasını gezerken telefonunu sallayarak menü açabilecekler. Yeni geliştirilen “Firefly” teknolojisiyle kullanıcılar, telefonun yanında bulunan Firefly tuşuna basılı tutarak gördükleri kitap, film, ürün yada eşyayla ilgili anında bilgiye ulaşabilecekler. Firefly teknolojisiyle kullanıcılar, bir ürünün fotoğrafını çekerek yada bir müziği veya filmi telefona dinleterek tanımlama yapabilecekler. Kullanıcılar, tanımladıkları ürünleri Amazon’un satış servisi üzerinden satın alabilecekler.

25 TEMMUZ’DA SATIŞA SUNULACAK
ABD’de milyonlarca insanın kullanıcısı olduğu Amazon, internet üzerinden çeşitli ürünlerin satışını yapan bir servis. Amazon’un satış listesinde film, müzik, e-kitap gibi ürünlerde bulunuyor. Amazon’un telefonu kullanıcıların satışına sunmasının sebebi, sağladığı servisi kendi telefonları üzerinden en iyi şekilde sunmak.
Gorilla Glass teknolojisine sahip 4,7 inç IPS LCD HD ekranlı Fire Phone Fon, 25 Temmuz’da ABD’de satışa sunulacak.
(İHA)