BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  GÜNCEL

İstanbul’da terör operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, Sultangazi’de 48 ayrı adrese baskın düzenledi. Operasyonda 15 kişi gözaltına alın...

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, Sultangazi’de 48 ayrı adrese baskın düzenledi. Operasyonda 15 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri Sultangazi’de yasadışı sol bir terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. 12 Eylül tarihinde 48 adrese eş zamanlı baskın yapan polis, silahla yaralama, yağma, halk üzerinde baskı kurarak haraç alma, darp, tehdit eylemlerini gerçekleştiren 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan operasyonlarda 1 adet kalaşnikof tüfek, 4 adet pompalı tüfek, 1 adet havalı tüfek, 7 adet değişik çap ve markada tabanca, 1 adet havalı tabanca, 6 adet tabanca çerçevesi, 415 adet değişik çap ve markada fişek, çok sayıda tabanca aparatı, 84 adet kullanılmaya hazır el yapımı yangın çıkartıcı, 2 adet el telsizi ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA
Özel harekat timlerinin de katıldığı nefes kesen operasyon, polis kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi. Helikopter destekli operasyon görüntülerinde polislerin adreslere baskın düzenlemesi ve yaptıkları aramalar yer alıyor. Görüntülerde polis memurları çok sayıda uzun namlulu silah ele geçiriyor.
(İHA)