BIST 9.066
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.293,43
HABER /  GÜNCEL

İstanbul’da Justin Timberlake rüzgarı

Pop ve R&B müziğin dünyaca ünlü yıldızı Justin Timberlake Türkiye’deki ilk solo konserinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. <br/>Dün...

Abone ol

Pop ve R&B müziğin dünyaca ünlü yıldızı Justin Timberlake Türkiye’deki ilk solo konserinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Justin Timberlake ‘Dünya Turnesi’ kapsamında, İstanbul konseri için Türkiye’ye geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) konser veren Justin Timberlake için hayranları metrelerce kuyruk oluşturdu. Yerli ve yabancı binlerce Timberlake hayranı saatler öncesinden konser alanını doldurdu. Ünlü sanatçı, saat 21.00’da başlayan konserinde Türkiye’deki ilk solo performansını gerçekleştirdi.
Konseri izlemeye gelen ve daha önce Justin Timberlake’in canlı performansını izlemediğini söyleyen ünlü oyuncu Özge Borak da Justin’i severek dinlediğini ve muhteşem sahne şovlarının olduğunu kaydetti. Magazinden spora birçok camiadan ünlü isim de Justin’i dinlemek için konser alanına geldi. Ayrıca konser için çok sayıda yabancı turistin de geldiği görüldü. Türkiye’de ilk kez solo konser veren Timberlake, sevilen şarkılarını seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
(İHA)