BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,91
ALTIN 2.439,08
HABER /  GÜNCEL

İngiltere bu görüntüleri konuşuyor

İngiltere’de sarhoş olduğu belirtilen bir hırsız, tekerlikli sandalyedeki adamı vahşi bir şekilde gasp etti. Gaspçı, yaşlı adam çantasını bı...

Abone ol

İngiltere’de sarhoş olduğu belirtilen bir hırsız, tekerlikli sandalyedeki adamı vahşi bir şekilde gasp etti. Gaspçı, yaşlı adam çantasını bırakmak istemeyince önce onu yere düşürdü ardından da bir müddet yerde sürükledi.
İngiltere’nin Coventry kentinde meydana gelen olayda 23 yaşındaki Daniel Jones adlı hırsız ilk olarak bedensel engelli adama yaklaşarak sigara sordu. Daha sonra engelli adama saldıran hırsız elindeki çantayı almaya çalıştı. Çantasını vermek istemeyen adam ile hırsız bir süre mücadeleye etti. Hırsız daha sonra çantayı almak için tekerlekli sandalyede oturan adamı bir süre yerde sürükledi. Çantanın askısı boynuna dolanan engelli adam ise çantayı bırakmak zorunda kaldı. Çantayı çaldıktan birkaç dakika sonra tekrar olay yerine gelen hırsız olayı görüntüleyen polisler tarafından yakalandı. Hırsız olay sonrası hapse gönderilirken engelli adamın ise durumunun iyi olduğu bildirildi.
(İHA)