BIST 9.573
DOLAR 32,45
EURO 34,48
ALTIN 2.473,81
HABER /  GÜNCEL

İcra memurunu görünce evi ateşe verdi

Samsun’da evine icra memuru gelen 3 çocuk annesi bir kadın evini ateşe vererek yangın çıkarttı. Dumandan zehirlenen genç kadın, ambulansla h...

Abone ol

Samsun’da evine icra memuru gelen 3 çocuk annesi bir kadın evini ateşe vererek yangın çıkarttı. Dumandan zehirlenen genç kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, Atakum ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi 91. Sokak’ta bulunan 7 katlı binanın 5. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşinin cezaevinde olduğu öğrenilen 3 çocuk annesi N.Ç., kapısına icra memuru gelip borçlarından dolayı evin eşyasını haciz işlemi yapacağı sırada icra görevlilerine kapıyı açmadı. Eşinin evde olmadığını ve sonra gelmelerini söylediği iddia edilen N.Ç., icra görevlilerinin ısrarı üzerine evini ve kendisini yapacağını söyleyip mutfakta bulunan kanepeyi ateşe verdi. Alevler ve duman biranda evi sardı.
Komşusu olan bir polis memuru, genç kadını evinden çıkartarak yangına ilk müdahaleyi yaptı. Dumandan zehirlenen N.Ç., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ise yangına müdahale ederek kontrol altına alıp söndürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)