BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.415,85
HABER /  DÜNYA

90. yıl töreninde intihar girişimi

Bursa’da Cumhuriyet’in 90. yıldönümü törenlerine, seyyar büfesi kaldırılan bir vatandaşın intihar girişimi damgasını vurdu.<br/>Törenlerin y...

Abone ol

Bursa’da Cumhuriyet’in 90. yıldönümü törenlerine, seyyar büfesi kaldırılan bir vatandaşın intihar girişimi damgasını vurdu.
Törenlerin yapıldığı Heykel’de 5 katlı bir binanın çatı katına çıkan Türk bayraklı Muttalip D., Yıldırım Belediyesi tarafından Erikli’de verilen geçici iznin iptal edilmesi sebebiyle intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri, çatıdaki kişiyi ikna etmek için uzun süre gayret gösterdi. Bu arada itfaiye ekipleri de hava yastığı açarak tedbir aldı.
Polis ekipleri şahsı ikna etmek için psikolog da devreye aldı. Ancak törenler sebebiyle kalabalık kendisini izleyince vatandaşı ikna etmek uzun süre aldı. Polisler sigara vererek sürekli dinledikleri Mutalip D.’yi yaklaşık 3 saat boyunca ikna etmeye çalıştı.
Muttalip D., bir süre önce de Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Merinos’ta katıldığı programda kendisini balkondan atmaya kalkışmıştı.
(İHA)