BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  DÜNYA

90 yaşında sosyal medya fenomeni oldu!

Japonya ' da yaşayan 90 yaşındaki büyükanne Kimiko Nishimoto, çektiği fotoğrafları oldukça farklı şekillerde kurgulayıp Instagram hesabından paylaşarak binlerce takipçiye ulaştı.

Abone ol

90 yaşındaki Japon kadın Kimiko Nishimoto, espiri anlayışı ve eğlenceli fotoğraflarıyla sosyal medyada fenomen haline geldi. 90 yaşındaki ruhu genç kadının çektiği fotoğrafları günde binlerce kişi beğeniyor. 72 yaşından beri fotoğraf çeken Nishimoto, kendisini kimi zaman tavşana kimi zaman da kutup ayısına benzetiyor.

Teknolojiyle yakından ilgili olan 90 yaşındaki kadın, sosyal medya hesabını tek başına yönetiyor. Fotoğraflardaki photoshopları da kendisi düzenliyor. Nishimoto, fotoğraflarını photoshopla sıradışı şekilde de kurguluyor.

Instagram'da düzenli olarak fotoğraf paylaşan Nishimoto'nun 125 bin takipçisi var. Hatta yaşadığı kentte sergisi bile açıldı. Sergiye yoğun ilgi olması onu da şaşırttı.

Yatağa bağlı kalsa da fotoğraf çekmekten vazgeçmeyeceğini söyleyen bu ruhu genç kadın, yaşıtlarının aksine günlerini nasıl renklendireceğini iyi biliyor.