21 Mayıs 2012, Pazartesi

Piyasalar
IMKB : 56.936  
Dolar : 1,8291  
Euro : 2,3388  
Altın : 629,17  

İstanbul
22°

 

Ankara
23°

 

Artvin
25°

 
İşte RTE ve KCK plakalı araç sayısı...
İşte RTE ve KCK plakalı araç sayısı...
Bu rapor dehşete düşürüyor!
Bu rapor dehşete düşürüyor!
Türk mucidin formülü saç sorununu çözdü!
Türk mucidin formülü saç sorununu çözdü!
Apple'ın iPhone reklamlarında sürekli saatlerini 9:41 olarak ayarlanmasının sırrı ortaya çıktı

Apple'ın iPhone reklamlarında sürekli saatlerini 9:41 olarak ayarlanmasının sırrı ortaya çıktı

04 Şubat 2012 Cumartesi 14:45
 

Bugüne kadar dikkat etmemiş olabilirsiniz; ancak Apple'ın reklamlarında (görsel veya yazılı) iPhone ekranındaki ufak bir detay, yıllardır gizemini koruyordu.

iPhone'un ekranında sürekli saatin 9:41 olduğuna dikkat çeken Apple'ın yöneticilerinden Bob Borcher, iPhone'un 9:41 sırrını da gün yüzüne çıkardı.

O SIRRI AÇIKLADI

Borcher'ın açıklaması şöyle:

"Bilmiyorum hiç dikkat ettiniz mi; iPhone'ların ekranında saatler hep 9:41'yi gösteriyor. Bunun sebebi ilk iPhone'un o saatte lanse edilmesiydi. O nedenle bugünden sonra da bu saati görürseniz şaşırmayın."

Facebook'ta PaylaşBu elma her derde deva!
 
Etiketler: 9.41 , sır , iPhone , saat ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
 
 
 
 
 
 
 
GeriYukarı
Yükleniyor...
× Facebook'ta -