BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  GÜNCEL

9 Ocak Karabük'de okullar tatil mi son karar

KARABÜK 'de okullar tatil mi 9 ocak Karabük Valiliği tatil kararı ne? Eskişehir'de kar yağışı bastırdı hava fena. Peki Karabük Safranbolu'da bugün okullar tatil mi son valilik kararı ne?

Abone ol

KARABÜK Safranbolu'de okullar bugün tatil mi 9 ocak Karabük Valiliği tatil kararı ne? Karabük'de kar bastırdı ve devam edecek. Peki bugün okullar tatil mi son açıklama ne? Karabük Valiliği şu ana kadar tatil haberini vermedi. Karabük'de eğitim bugün decam ediyor.

KARABÜK 'DE OKULLAR TATİL Mİ 9 OCAK KARARI

Bursa, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya, Bilecik ve Eskişehir'de yoğun kar nedeniyle kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalar aralıksız sürüyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, 17 ilçedeki karla mücadele çalışmaları kapsamında gece boyunca kapanan 321 mahalle yolunu trafiğe açtı.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu, Mersin, Bingöl, Erzurum, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevreleri ile Antalya'nın doğu, Ağrı'nın batı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz ve Trabzon çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, Osmaniye, Hatay kıyıları ve Adana'nın doğu ilçelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı, Ordu, Tokat ve Adıyaman çevrelerinde yoğun olmak üzere karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının; İç ve doğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Ege kıyılarında yer yer kuvvetli(40-60 Km/sa), Batı Akdeniz kıyılarında gece saatlerinde fırtına şeklinde (60-80 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ VE YOĞUN KAR UYARISI: Yağışların; Osmaniye, Hatay kıyıları ve Adana'nın doğu ilçelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı, Ordu, Tokat ve Adıyaman'da yoğun olmak üzere karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, görüş mesafesinde azalma, tipi şeklinde kar yağışı, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir