BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,91
ALTIN 2.508,13
HABER /  GÜNCEL

9 Bin lirası olan Beyoğlu'nda pala sallayabilecek!

Gezi Parkı odaklı olaylar sırasında bir kadını palayla yaraladığı gerekçesiyle yargılanan ve kamuoyunda ''palalı'' olarak bilinen sanık Sabri Çelebi'ye, "kasten yaralama" suçundan 9 bin lira adli para cezası verildi.

Abone ol

Cezası "iyi hal"den indirilen sanık bu parayı 4 taksitte ödeyecek, RS FM'de yayınlanan 'Atilla Güner'le Akşam Postası' programına konuk olan Şikayetçi E.Y'nin avukatı Yelda Koçak Urfa ''firar eden sanığa ceza indirimi olur mu? 9 Bin lirası olan Beyoğlu'nda pala sallayabilecek '' dedi.

Avukatı Yelda Koçak Urfa RS FM'de, "Atilla Güner'le Akşam Postası programına şu değerlendirmeleri yaptı:

DAHA ÖNCEDEN DE SABIKASI VAR

"Türk Ceza Kanununda ki kasten yaralama suçundan ilk başta 270 gün adli para cezasına çarptırıldı. iyi hal indirimi , suçunu kabul ettiği için .Ama mahkemenin başladığı günlerde kaçmıştı ve ilk söylemleri'de meydan okuma tarzındaydı .

9 bin lira adli para cezasını 4 taksitte ödeme imkanı verildi. Bu kişinin daha öncede kasten yaralama suçundan sabıkası da var. Bundan sonra cebinde 9 bin lira para olan Beyoğlu'nda pala sallayabilecek yani artık. Müvekkilim Savcılık aşamasında ki süreçlerden itibaren yargının tek başına vicdanları rahatlamaya yetmeyeceğini düşünüyordu. ''Bütün Türkiye'nin gözü önünde bu şiddetin karşılığı 9 bin lira olmamalıydı ''