BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05
HABER /  GÜNCEL

86 paket bonzai ile yakalanan gencin yargılanması

Samsun’da evinde yapılan aramada 86 paket bonzai ile yakalandığı için tutuklanan genç ile tutuksuz bulunan 2 kişinin yargılanmasına başlandı...

Abone ol

Samsun’da evinde yapılan aramada 86 paket bonzai ile yakalandığı için tutuklanan genç ile tutuksuz bulunan 2 kişinin yargılanmasına başlandı.
Samsun’da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda evinde 86 paket bonzai adlı uyuşturucu ile yakalanan ve yaklaşık 3 ay önce tutuklanan G.A. (26) ile tutuksuz olan 24 yaşındaki M.Ö. ve 27 yaşındaki A.C.A.’nın yargılanmalarına başlandı. Samsun 1. Ağır ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında G.A., M.Ö. ve A.C.A., duruşmada hazır bulundular. G.A., evinde ele geçen uyuşturucu maddelerin kendisine ait olduğunu ve içmek için İstanbul’dan satın aldığını ancak kimseye uyuşturucu satmadığını söyledi. M.Ö. ve A.C.A., kimseye uyuşturucu satmadıklarını ve G.A.’dan da para karşılığı uyuşturucu almadıklarını söylediler. Tutuksuz sanıklar uyuşturucu kullandıkları yönündeki suçlamaları kabul ettiler. Duruşma karar verilmek üzere ileri bir tarihe ertelendi.
(İHA)