BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

845 bin dolara dubleks konak

Çengelköy'de Boğaz manzaralı konumda yükselen Çengelköy Park Evleri projesinin dubleks konakları Dubai Cityscape Fuarı'nda görücüye çıktı.

Abone ol

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy'de Boğaz manzaralı konumda, geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak inşa edilmekte olan Çengelköy Park Evleri projesinde yer alan dubleks konaklar Dubai'de düzenlenen Cityscape Fuarı'nda Ortadoğulu yatırımcılara tanıtıldı.

Çengelköy Park Evleri Projesinde Neler Var

5 farklı konak mimarisinin yer aldığ Çengelköy Park Evleri projesinde 73 adet rezidans, 27 adet villa ve 116 adet dubleks konak yer alıyor.Konaklarda bahçe dublekslerin 228 metrekare 4+1, çatı dubleksler ise 218 metrekare 3+1 olarak iki farklı tasarım mevcut olup her dubleks konakta 39 metrekare ile 158 metrekre arasında değişen bahçe bulunuyor.

cengelkoy-park-evleri_44102.jpg

Çengelköy Park Evleri Fiyatlar


Yaşamın 2015 tarihinde başlayacağı Çengelköy Park Evleri projesinde fiyatlar 235 bin dolardan başlayıp 2 milyon 852 bin dolara kadar yükselirken yeni tanıtılan dubleks konaklar 845 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çengelköy Park Evleri Sosyal Donatıları

Şehrin merkezine 5 dakika uzaklıkta konumlandırılan Çengelköy Park Evleri'nde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun odası, sauna, hamam, gölet,şelale, çocuk kulübü,tenis kortu, spor sahaları gibi bir çok sosyal donatı ile güvenlik, temizlik, peyzaj, concierge hizmetleri gibi pek çok hizmet yer alıyor. Ayrıca proje içerisinde market, restoranlar, cafeler, kuaför, kuru temizleme, banka, büfe gibi birimlerin yer aldığı bri de çerşı bulunuyor.