BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.498,66
HABER /  GÜNCEL

8 ay önce boşanmıştı! Ölmemek için köşe bucak kaçıyor

Samsun'da 8 ay önce tanıştığı İlker Lazoğlu ile evlenen Deniz Ceylan sokak ortasında eşinden dayak yedi. 1.5 ay evli kaldıktan sonra boşanan Deniz Ceylan, ayrıldığı eşinden ölüm tehditleri alıyor. Bir türlü eski eşinden kurtulamayan Deniz Ceylan sosyal medyaya video yükleyerek "Ölmekten korkuyorum, lütfen bana yardım edin" dedi.

Abone ol

Samsun'da 8 ay önce tanıştığı İlker Lazoğlu ile evlenen Deniz Ceylan sokak ortasında eşinden dayak yedi. 1.5 ay evli kaldıktan sonra boşanan Deniz Ceylan'ı ayrıldığı eşi Lazoğlu sokak sokak takip edip ölümle tehdit etmeye başladı. Bir türlü eski eşinden kurtulamayan Deniz Ceylan sosyal medyaya video yükleyerek "Ölmekten korkuyorum, lütfen bana yardım edin" dedi.

''AİLEMİ BIRAKAMAM'' DEYİNCE ŞİDDET ARTTI: Samsun'da bir firmada çalışan Deniz Ceylan bundan 8 ay önce ikinci el eşya satışı yapan İlker Lazoğlu (36) ile tanıştı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü ve ikili geçen aralık ayında nikah masasına oturdu. Ancak evlendiklerinin ilk haftası İlker Lazoğlu iddiaya göre "Samsun'dan taşınalım" demeye başladı. Genç kadın "Ailemi bırakamam" deyince üzerindeki baskı bir anda şiddete dönüştü.

BOŞANMA DAVASI AÇTI: İddiaya göre kıskançlık yüzünden de eşiyle sürekli tartışan İlker Lazoğlu sokak ortasında genç kadını dövdü. Vatandaşlar genç kadını kurtarmaya çalışırken, İlker Lazoğlu "O benim karım, karışmayın" diyerek dövmeye devam etti. Polis geldiğinde ise olay yerinden kaçtı. Genç kadın boşanma davası açtı.

ŞİKAYETTE BULUNDU: Sabah gazetesinde yer alan habere göre 1.5 ay evli kaldığı İlker Lazoğlu'ndan boşanan Deniz Ceylan annesinin evine döndü. Ancak İlker Lazoğlu, genç kadının peşini bırakmadı. 'Ya benimsin ya toprağın' diyerek Deniz Ceylan'ı sokak sokak takip edip, ölümle tehdit etmeye başladı. Genç kadın defalarca polise giderek şikayette bulundu. Lazoğlu hakkında uzaklaştırma kararı verildi, yaralama suçundan da dava açıldı. Ancak İlker Lazoğlu aldığı uzaklaşma cezasını sık sık ihlal etti.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYOR: Ailesine zarar gelmesinden korkan genç kadın çareyi bir arkadaşının evine sığınmakta buldu. Ancak Lazoğlu, Deniz'in yerini öğrenmek amacıyla başka bir arkadaşını kaçırdı, bir süre tehdit ettikten sonra bıraktı. Genç kadın güvenli bir yere yerleştikten sonra facebook hesabı üzerinden bir video yayınlayarak, yardım istedi. Deniz Ceylan yayımladığı videoda, "Ölmekten korkuyorum saklanarak yaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Bana ve aileme zarar gelmesinden çok korkuyorum. İlker Lazoğlu sürekli tehditlerine devam edip, tüm çevreme saldırıyor. Ve ben sonumun diğer kadınlar gibi olmasından çok korkuyorum. Saklanarak yaşamaktan bıktım. Lütfen bana yardım edin" dedi.

''TABUTUM DELİL OLACAK'': Gazeteye konuşan Deniz Ceylan yaşadıklarını şöyle anlattı: "Nikah yapmıştık, sonra düğün yapacaktık. Bana gelinlik almaktan bahsediyordu. Ama sanırım gelinlik değil kefenimi planlıyor. Korkudan sokağa çıkamıyorum. Beni ölümle tehdit ediyor. Günlerdir evde mahsur yaşıyorum. Adliyeye giderken arkadaşlarım ve kadın sivil toplum kuruluşlarındaki arkadaşlarım bana kalkan oluyor. Kimi önümde kimi arkamda yürüyor. Arkadaşlarımı çocuklarını öldürmekle tehdit ederek, yerimi öğrenmeye çalışıyor. Tabutum delil olacak."