BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.428,64
HABER /  GÜNCEL

75'lik nineden rezil işler

Genç kızlar posiles sığındı fuhuş çetesi çökertildi. Şebeke içinde yer alan bir kadın var ki yaptıkları inanılır gibi değil.

Abone ol

Adana'da bir çiftin yönettiği fuhuş çetesine yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. 75 yaşındaki bastonla yürüyen kadın genç kızları ayarlayıp yatak başı çeteden 10 TL aldığı ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, geçen hafta, İncirlik semtindeki polis merkezine başvuran Meliha S. (20), yaklaşık 5 ay önce Kahramanmaraş'tan geldiğini ve fuhşa zorlandığını belirtti.

Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, araştırma başlattı.

Bu arada, yaklaşık 3 ay önce de aynı ilden geldiğini belirten Elif E. (22) de polise başvurdu.

BORÇLANDIRIP FUHŞA ZORLADILAR

Meliha S. ve Elif E, ifadelerinde Kahramanmaraş'ta tanıştıkları Sefa S. (23) ve Salman İ'nin (26), çeşitli bahaneler ve evlenme vaatleriyle kendilerini Adana'ya getirdiklerini, burada, Bora (49) ve Hatice P. (26) çiftiyle tanıştırıp, onlara borçlandırdıklarını anlattı. Mağdurlar, daha sonra zanlıların kendilerini fuhşa zorladıklarını belirtti.

Sefa S. ve Salman İ'nin, kendilerine ''Bu yaptığınız fuhuş sayılmaz, borcumuzu ödemek için yapıyoruz. Daha mutlu bir yuvamız olacak. Biraz dişinizi sıkacaksınız'' dediklerini anlatan Meliha S'nin ''Çok seviyordum. Bu nedenle her şeye katlanmaya çalıştık. Ancak, dayanamadım, yanlış olduğunu anladım. Polise sığındım'' şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

75 YAŞINDA FUHUŞ YAPILACAK KIZLARI BELİRLİYOR

Şikayetçilerin ifadeleri doğrultusunda polis ekipleri, eş zamanlı olarak 10 adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, ''fuhuş yapılacak kızları belirleyip aracılık yaptıkları'' iddia edilen Bora ve Hatice P, çifti ile Sefa S, Salman İ, Erdin C. (45), Fatma P. (75) ve ''hem fuhuş yaptığı hem de yer temin ettiği'' iddiasıyla Şaha E. (49) gözaltına alındı.

Emniyete getirilirken yürümekte zorlanan ve baston kullanan Fatma P'nin daha önce genelevde çalıştığı, çeteye yer temin ettiği öne sürüldü.

FATNA NİNE KİŞİ BAŞI 10 TL YAKAK PARASI ALIYOR

Fatma P'nin fuhşa gelenlerden, kişi başına 10 TL ''yatak parası'' aldığı belirtildi. Çeşitli suçlardan kayıtları bulunan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Fatma P, emniyetten çıkartılırken, ''Neden burada bulunduğunu'' soran basın mensuplarına, ''Sizin aşkınızdan buradayım'' diye cevap verdi.